ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Η New Balance Μεγάλος Χορηγός στον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:06:00 μ.μ. | | |
Η New Balance Μεγάλος Χορηγός στον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2018
 Η Οργανωτική Επιτροπή του «Μαραθώνιου Ναυπλίου» ανακοινώνει την συνεργασία της με την μεγάλη αθλητική εταιρεία «New Balance».

Η «New Balance» σε όλους τους άνδρες που θα συμμετέχουν στον Μαραθώνιο δρόμο θα διαθέσει δωρεάν το τεχνικό φανελάκι singlet μαραθωνίου New Balance με τεχνολογία NBDRY (τεχνολογία ευρείας διαπνοής και ταχύ στέγνωμα).

Και σε όλες τις γυναίκες που θα συμμετέχουν στον Μαραθώνιο δρόμο θα διαθέσει δωρεάν το τεχνικό μπλουζάκι μαραθωνίου New Balance με τεχνολογία NBDRY (τεχνολογία ευρύς διαπνοής και ταχύ στέγνωμα).

Η παραλαβή θα γίνει από το περίπτερο της «New Balance» την Παρασκευή 2/03 και Σάββατο 3/03 στο Κέντρο Εγγραφών (ΦΟΥΓΑΡΟ) και την Κυριακή 4/03/18 στον χώρο της Εκκίνησης. Η παραλαβή θα γίνεται με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής.

Επίσης οι τρείς πρώτοι – πρώτες νικητές του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου στην Κατηγορία Ανδρών και Γυναικών στην απονομή των επάθλων θα παραλάβουν από την «New Balance» δώρο από ένα ζευγάρι παπούτσια 890v6.
Τέλος, από 2 ζευγάρια παπούτσια Fresh Foam 1080v8 θα κληρωθούν για όλους τους συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο – Ημιμαραθώνιο και 5 χλμ. μετά την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων
Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τον Σύλλογο ‘ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ’.

Γίνε Εθελοντή Δότης Μυελού των Οστών, γιατί η νίκη στον αγώνα ενός ανθρώπου για ζωή μπορεί να είσαι μόνον εσύ!

Ακούστε το Ραδιοφωνικό μήνυμα του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2018

https://www.youtube.com/watch?v=pXcFIJGnCsE&feature=youtu.be

Δείτε το Τηλεοπτικό βίντεο του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2018

https://youtu.be/7lCPANBtUMk

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

www.nafpliomarathon.gr και www.facebook.com/NafplioMarathonGR/

Από το Γραφείο Τύπου

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση των πολιτιστικών και μουσικών εκδηλώσεων που θα γίνουν το Σάββατο 3/03/18 στο Ναύπλιο! Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε όλους στο όμορφο Ναύπλιο στη Διοργάνωση του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ