ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Night is a Mix από το Cutty Sark και στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 μ.μ. | |
Night is a Mix από το Cutty Sark και στο Ναύπλιο
Αν μπορούσατε να συνθέσετε τη δικιά σας μοναδική βραδιά, πώς θα ήταν αυτή; Το Cutty Sark για ακόμη μία φορά έρχεται κοντά στους πρωταγωνιστές της νυχτερινής διασκέδασης και σας προσκαλεί να κάνετε την πιο φανταστική σας βραδιά digital με ένα γρήγορο, πολύχρωμο, μοναδικό βίντεο γιατί πλέον…. Night is a Mix!


Το Cutty Sark και η 4WiseMonkeys δημιούργησαν τη νέα digital καμπάνια Night is a Mix θέλοντας να αποδείξουν ότι η νύχτα είναι στο χέρι σας, όπως και το Cutty Sark «Best Mixed since 1923». Εάν πιστεύετε σε νύχτες γεμάτες με εκπλήξεις και σε ποτά με μοναδικές γεύσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε τη digital πλατφόρμα nightisamix.gr και να δημιουργήσετε τη δική σας «νύχτα», μέσα από ένα personalized video. Φώτα, κίνηση, μαγαζιά, παρέες, αρώματα, ήχοι και πολλά ακόμα είναι εκείνα τα στοιχεία που ενώνονται δυναμικά και δημιουργούν μία αξέχαστη βραδιά.

Το βίντεο μπορεί να μοιραστεί στη συνέχεια στα social media και να χαρίσει στο δημιουργό του και την παρέα του μία μοναδική Night Mix εμπειρία σε σημεία σε όλη την Ελλάδα, προτεινόμενα από το Cutty Sark.

Στην πλατφόρμα nightisamix.gr, κάθε χρήστης μπορεί να βρει αρθρογραφία γύρω από τη νυχτερινή διασκέδαση και συνεντεύξεις από "night heroes". Επιπλέον, μέσα από ένα σύνολο βίντεο μπορεί να εμπνευστεί συνταγές για απολαυστικά mixed drinks & cocktails με εξαιρετικούς συνδυασμούς για το Cutty Sark, ιδανικό whisky για απολαυστικές συνταγές!

Ένα Party Calendar που ενημερώνει το κοινό για τα Cutty Sark Mix Night Parties ολοκληρώνει την πλατφόρμα. Για πρώτη φορά φέτος, το Cutty Sark καλεί τους καταναλωτές να γνωρίσουν το light & mixable χαρακτήρα του, μέσα από 40 promo events, σε δημοφιλή bars σε 17 πόλεις σε όλη την Ελλάδα: Aθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Κρήτη, Λάρισα, Ναύπλιο, Ξάνθη, Πάτρα, Χαλκίδα, Πρέβεζα, Αμαλιάδα, Άργος και Πύργος.

Tα μοναδικά Cutty Sark Mix Night Parties ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται μέχρι και τον Φεβρουάριο

Πηγή: businessnews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ