ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Βάζουν στο Survivor τον πρώην της Κωσταντίνας Σπυροπούλου - Πρόκειται για επιχειρηματία από την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. |
Βάζουν στο Survivor τον πρώην της Κωσταντίνας Σπυροπούλου - Πρόκειται για επιχειρηματία από την Αργολίδα
 Η κάμψη σε σχέση με πέρσι για το ριάλιτι παιχνίδι του Σκάϊ είναι εμφανής. Παρ’ όλα αυτά κρατά ακόμη τα ηνία στην κούρσα της τηλεθέασης ωστόσο τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με τη μέρα.

Ο ΑΝΤ1 θα ρίξει στη «μάχη» και τα τελευταία του χαρτιά ενώ ο Alpha ποντάρει ότι έχει και δεν έχει στο «Τατουάζ» και την είσοδο του Ντάνου στη σειρά από την επόμενη εβδομάδα. Ο Σκάϊ όπως ήταν φυσικό και επόμενο λοιπόν δεν επρόκειτο να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα.

Σύμφωνα με έγκυρη πληροφορία που μου ήρθε χθες το βράδυ έγινε προσέγγιση σε νέο γυμνασμένο επιχειρηματία, εμφανίσιμο και πολύ δραστήριο στα αθλήματα κυρίως στα θαλάσσια σπορ.

Μάλιστα η βολιδοσκόπηση που του έγινε περιελβάνε πολύ υψηλότερη αμοιβή όχι μόνο απ’ όλους τους υπόλοιπους «Μαχητές» αλλά και από κάποιους διάσημους. 

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει άλλωστε μια μοναδική ιδιαιτερότητα μιας και αν πει το «ναι» στο παιχνίδι θα γίνει χαμός και όχι φυσικά για τις αγωνιστικές του επιδόσεις που είναι αποδεδειγμένα καλές. Μιλάμε για τον επιχειρηματία από την Αργολίδα Γιώργο Κοτσοβό.

Σε περίπτωση που ο Κοτσοβός δεχθεί ο Σκαϊ «κλείδωσε» και φέτος 50άρια για το «Survivor».

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ