Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Το Σάββατο το 2ο Φεστιβάλ Αγάπης και Αλληλεγγύης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:40:00 μ.μ. | | |
Το Σάββατο το 2ο Φεστιβάλ Αγάπης και Αλληλεγγύης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

 Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το 3ο Δημοτικό Ναυπλίου πρόκειται να πραγματοποιήσει το 2ο Φεστιβάλ Αγάπης και Αλληλεγγύης, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 16.00- 22.00, στο χώρο του σχολείου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού η οποία όπως είναι γνωστό είναι η 21η Μαρτίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από διάφορους φορείς σχετικά με την αποδοχή της διαφορετικότητας και την αλληλεγγύη, θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια για παιδιά και μεγάλους – με θεματολογία σχετική με τους εορτασμούς της συγκεκριμένης μέρας – παρέλαση με κρουστά και μουσική εκδήλωση.

Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στο προαύλιο του Σχολείου και στην πλατεία Εθνοσυνέλευσης. Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι δράσεις θα μεταφερθούν στις αίθουσες του σχολείου.

Στις φετινές δράσεις που τελούν υπό την αιγίδα του «Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση» και του Δικτύου Τέχνης και Δράσης», θα συμμετέχουν με δράσεις και τα Δημοτικά Σχολεία Δρεπάνου, Αγίου Ανδριανού, και το 7ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ