ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Πόπη Καλκούνου: Ο Δήμος Ναυπλιέων το 2018 δηλώνει δυνατά την παρουσία του στο εκθεσιακό διεθνές τοπίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:28:00 π.μ. | | |
Πόπη Καλκούνου:  Ο Δήμος Ναυπλιέων το 2018 δηλώνει δυνατά την παρουσία του στο εκθεσιακό διεθνές τοπίο
 Ο Δήμος Ναυπλιέων με την επιτροπή τουρισμού, που την απαρτίζουν επαγγελματίες του τουριστικού δυναμικού του τόπου μας, και με την συμμετοχή του σε τουριστικές εκθέσεις επιδιώκει να δηλώσει την παρουσία του και παράλληλα να χαρτογραφήσει το τουριστικό διεθνές περιβάλλον.


Βρισκόμαστε λοιπόν το 2018 σε μια αναγνωριστική μετακίνηση με σκοπό να αξιολογήσουμε το εκθεσιακό τοπίο ώστε να το προσεγγίσουμε στο μέλλον με τα μεγαλύτερα δυνατά τουριστικά ωφέλη.
Η 15η ετήσια έκθεση New York Travel Show αποτέλεσε, σύμφωνα με τον απολογισμό της ομάδας των επαγγελματιών που βρέθηκαν από 26 έως 29 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη, μια σημαντική εμπειρία ανάγνωσης μιας άλλης αγοράς με σκοπό, όπως ήδη αναφέραμε, τη μεγαλύτερη δυνατή
προβολή και κατανάλωση του τουριστικού μας προϊόντος δεδομένου ότι η εν λόγω έκθεση έχει αναπτυχθεί ποικιλοτρόπως στα 15 χρόνια λειτουργίας της τόσο σε προορισμούς όσο και σε γραμμές κρουαζιέρας, τουριστικούς οργανισμούς κλπ.
Η σημασία της απόφασης του Δημήτρη Κωστούρου να συμμετέχει ο Δήμος Ναυπλιέων στην 15h New York Travel Show, και μάλιστα μέσω των επαγγελματιών του τουρισμού, δικαιώνεται απόλυτα με την παράθεση των αριθμητικών αξιολογικών στοιχείων που εστάλησαν από τους διοργανωτές

-32.500 επισκέπτες απ' όλον τον κόσμο αυξανόμενοι κατά 8% από το έτος 2017

-10.268 εμπορικοί επισκέπτες και ΜΜΕ

-22.130 επισκέπτες ( καταναλωτικό κοινό)

-600 εκθέτες από 176 χώρες του κόσμου
Σήμερα η επιτροπή τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων που την απαρτίζουν και πάλι επαγγελματίες του τουρισμού αναχωρεί για την Μόσχα όπου θα βρίσκεται από 12 έως 16 Μαρτίου 2018 σε μια ακόμα τουριστική αγορά με σκοπό την πολύπλευρη προβολή μας. Η Ρωσία είναι άλλωστε μια χώρα που μας συνδέουν τα σημαντικά πατήματα του πρώτου κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια , του Αγίου Λουκά του ιατρού και όχι μόνον.
Ανακεφαλαιώνοντας, ο Δήμος Ναυπλιέων το 2018 δηλώνει δυνατά την παρουσία του στο εκθεσιακό διεθνές τοπίο μέσα από το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και το έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό του, αξιολογώντας τις επόμενες κινήσεις του.

Πόπη Καλκούνου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ