ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Διεθνείς Αγώνες Σωματικής Διάπλασης στο Ναύπλιο 22- 24 Μαρτίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:31:00 π.μ. |
Διεθνείς Αγώνες Σωματικής Διάπλασης στο Ναύπλιο 22- 24 Μαρτίου
 H Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.), GREEK BODYBUILDING & FITNESS FEDERATION (G.B.F.F.), σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας θα συνδιοργανώσουν τους διεθνείς αγώνες Σωματικής Διάπλασης, IFBB AMATEUR THE PRESIDENT SANTONJA’S CUP & ELITE PRO SHOW, το τριήμερο από 22 έως 24 Μαρτίου, στο Ναυπλίου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.), έχει διοργανώσει από το έτος ίδρυσής της 1987, σημαντικούς διεθνείς αγώνες με μεγάλη επιτυχία, όπως το καθιερωμένο πλέον IFBB ATHENS DIAMOND CUP, ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ, ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, καθώς και το Πανελλήνιο Κύπελλο και Πρωτάθλημα που πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση. 

Η Διοργάνωση IFBB AMATEUR THE PRESIDENT SANTONJA’S CUP, πραγματοποιείται για πρώτη φορά παγκοσμίως και φέρει το όνομα του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Fitness ’Dr RAFAEL SANTONJA’’ o οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του τη διοργάνωση καθώς και Μέλη της ΔΟΕ. 

Θα συμμετέχουν, όλες οι Ομοσπονδίες μέλη της IFBB, που απαριθμεί 178 χώρες και θα δοθούν για πρώτη φορά έπαθλα σε ερασιτεχνικό αγώνα αλλά και οι νικητές των κατηγοριών θα πάρουν επαγγελματική κάρτα IFBB ELITE PRO CARD και θα συμμετέχουν πλέον ως επαγγελματίες.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν υπολογίζονται να είναι πάνω από 300 και συνολικά με τους συνοδούς, προπονητές αλλά και φίλαθλους που θα τους ακολουθούν θα είναι πολύ μεγάλη η προσέλευση. Η σπουδαιότητα του αγώνα είναι τέτοια που θα προσελκύσει τα διεθνή μέσα του ειδικού τύπου, ιστοσελίδες τα οποία θα καλύψουν την διοργάνωση όπως και τα τοπικά κανάλια και έντυπα.

Σκοπός της συνδιοργάνωσης είναι η ώθηση της αθλητικής, πολιτιστικής και τουριστικής ανάπτυξης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ