ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ο Δήμος Ναυπλιέων στην 25η Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Μόσχας MITT

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. | |
Ο Δήμος Ναυπλιέων στην 25η Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Μόσχας MITT
Μόνο μερικές ημέρες παραμένουν έως ότου στις 13 Μαρτίου 2018 η 25η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Moscow International Travel & Tourism Exhibition MITT ανοίξει τις πόρτες της σε χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού και στην οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά ο Δήμος Ναυπλιέων σύμφωνα και με την έγκριση της σχετικής πίστωσης από το Δημοτικό Συμβούλιο. 


Η κορυφαία ταξιδιωτική έκθεση της Ρωσίας σηματοδοτεί την 25η επέτειό της και είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε - εδώ γιατί:

Νέοι προορισμοί και νέες εταιρείες

Η φήμη της MITT ως η εκδήλωση για τη ρωσική ταξιδιωτική αγορά έχει αναδείξει πολλές νέες εταιρείες στην έκθεση αυτή τη χρονιά. Με την εμπιστοσύνη στη μεγάλη ρωσική αγορά , η εκδήλωση θα προσφέρει ζωντανή βιτρίνα διαφόρων προορισμών ταξιδιού και ένα hotspot για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Μόνο μερικοί από τους εκθέτες που ξεκινούν για πρώτη φορά στο show floor περιλαμβάνουν το Iberostar Hotels & Resorts, τη Δημοκρατία Αλτάι και την Περιφέρεια Νοβοσιμπίρσκ.

Φέτος, μια σειρά από νέες χώρες και περιφέρειες θα συμμετάσχουν στην έκθεση με ομαδικές εκθέσεις: το Ντουμπάι, τη Βραζιλία, την Καρνατάκα, τη Σρι Λάνκα, το Σεράγεβο, τη Γκόα, τη Νότια Αφρική, τη Σλοβακία και τον Άγιο Μαρίνο.

Μετά από ένα εξαιρετικά επιτυχημένο 2017 για το Ντουμπάι - που καλωσορίζει 288.000 Ρώσους τουρίστες, με ετήσια άνοδο 96%, το Εμιράτο δεν συμμετέχει μόνο για πρώτη φορά στο MITT, αλλά θα εμφανιστεί και ως Προορισμός Συνεργατών.

Η σημαντική επίσκεψη της Τουρκίας στη ρωσική αγορά το 2017 οδήγησε τη χώρα να παρουσιάσει τη μεγαλύτερη βιτρίνα της στο MITT, φέρνοντας μια μεγάλη γκάμα νέων εταιρειών όπως το Kımeros Park Holiday Village, το Silence Beach Resort και το Ela Quality Resort.

MITT Tourbusiness 365

Καθώς η τουριστική βιομηχανία εισέρχεται σε μια νέα εποχή που οφείλεται στις αυξημένες απαιτήσεις των τουριστών (διαθεσιμότητα όλο το χρόνο, νέες εμπειρίες και αυξημένη εξυπηρέτηση πελατών), το πρόγραμμα εκδηλώσεων του MITT Tourbusiness 365 - ανανεώθηκε για να προσφέρει ανεκτίμητο περιεχόμενο για επαγγελματίες αυτή την ανταγωνιστική αγορά.

Η σύνθεση θα περιλαμβάνει 10 σημαντικές συνεδρίες, θα περιλαμβάνει πάνω από 80 διάσημους ομιλητές - ηγέτες της γνώμης και εμπειρογνώμονες στους τομείς τους - και θα καλύψει περίπου 60 πιεστικά θέματα βιομηχανίας. Τα ολοκαίνουργια γεγονότα για το τρέχον έτος περιλαμβάνουν:

- Ταξιδιωτικές τάσεις - επισκόπηση των τάσεων της αγοράς και των επιπτώσεών τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα
- Αγορές αγοράς - μια σημαντική συζήτηση για τις διαταραχές της αγοράς και τις συνέπειές τους
- Οικογενειακή επιχείρηση στο ταξίδι - μια διαδραστική συνεδρίαση για οικογενειακές επιχειρήσεις στον τομέα των ταξιδιών

Το πλήρες πρόγραμμα MITT Tourbusiness 365 θα ανακοινωθεί σύντομα. 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ