ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

28 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2018 το 5ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:46:00 μ.μ. | |
28 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2018 το 5ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καμία καλύτερη πόλη για να πραγματοποιηθεί  το 5ο Mediterranean Yacht Show από την ιστορική πόλη του Ναυπλίου. 

Το πιο σημαντικό γεγονός του yachting στην χώρα θα πραγματοποιηθεί  και πάλι φέτος από τις 28 Απριλίους έως την 1η Μάιου. Το όμορφο Ναυπλιο είναι ένα υπέροχο μέρος για να επισκεφθείτε οποιαδήποτε στιγμή του έτους λόγω του εκπληκτικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς, ενώ το γραφικό λιμάνι του είναι το ιδανικό σκηνικό για τη συλλογή των πολυτελών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Εύκολα προσβάσιμο από την Αθήνα με το αυτοκίνητο 1½ ώρα ή μια πτήση με ελικόπτερο 20 λεπτά, το Ναύπλιο είναι μια παραθαλάσσια πόλη στη δυτική Πελοπόννησο που από το 1823 έως το 1834 ήταν η πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους. 

Πριν από αυτό, η περιοχή αποτελούσε αντικείμενο της Βυζαντινής, Ενετικής και Οθωμανικής κυριαρχία, τα ίχνη των οποίων μπορεί ακόμα να δει κανείς στην αρχιτεκτονική, τα κτίρια και τις εκκλησίες. Μεσαιωνικά κάστρα και νεοκλασικά κτίρια προκαλέσει μια μοναδική γοητεία και η πόλη φέρεται να είναι η πιο ρομαντική στην Ελλάδα. 

Πιο διάσημο ορόσημο της είναι το Μπούρτζι, ένα μικρό νησί φρούριο το οποίο είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, ενώ το μεγαλύτερο ενετικό Παλαμήδι  στέκεται περήφανα με θέα στην πόλη. 

Διεθνείς μεσίτες παρακολουθούν το 5ο Mediterranean Yacht Show και θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από τη δωρεάν μεταφορά που παρέχεται από το Ελληνικό Yachting Association για άλλη μια φορά φέτος. 

Μια συλλογή από πρώτης κατηγορίας ξενοδοχεία και φιλόξενα καταλύματα μπορούν να βρεθούν στο Ναύπλιο και η οργανωτική επιτροπή του GYA έχει επιλέξει μερικά από τα καλύτερα για την επίσκεψη και τους εγγεγραμμένους μεσίτες.

 Όσοι αναζητούν καταλύματα μπορούν να επισκεφθούνwww.mediterraneanyachtshow.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπέροχη ποικιλία από ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι. Κάνοντας κράτηση απευθείας στο ξενοδοχείο, οι επισκέπτες πρέπει μόνο να αναφέρουν ότι παρακολουθούν το 5ο Μεσογειακό Yacht Show, προκειμένου να λάβουν τις διαθέσιμες ειδικές τιμές.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ