ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Οι δύο ανήλικες έμειναν 2 μέρες σε εγκαταλελειμμένο σπίτι και στα σκαλιά ξενοδοχείου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:21:00 π.μ. |
Οι δύο ανήλικες έμειναν 2 μέρες σε εγκαταλελειμμένο σπίτι και στα σκαλιά ξενοδοχείου στο Ναύπλιο
  Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των δυο ανήλικων κοριτσιών που μαζί με έναν 18χρονο φίλο τους, εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους στο Δήλεσι. Τα τρία παιδιά εντοπίστηκαν, όμως οι δυο αδερφές δεν θέλουν να γυρίσουν σπίτι τους καθώς κατήγγειλαν ότι έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Μάλιστα έφτασαν μέχρι το Ναύπλιο για να γλιτώσουν όπως φέρεται να είπαν χαρακτηριστικά.

Η 16χρονη Εμμανουέλα , η 17χρονη Ντενίσα μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα στο αστυνομικό τμήμα Τανάγρας. Σύμφωνα με πληροφορίες στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί το έσκασαν είπαν ότι ζούσαν μια βίαιη κατάσταση.

ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ


Τα δυο κορίτσια αρνούνται να γυρίσουν σπίτι τους. Κατήγγειλαν ότι έχουν πέσει θύματα ενδοοικογνειακής βίας και φέρεται να περιέγραψαν στους αστυνομικούς τις σκηνές που βίωναν. Όταν αντίκρυσαν τη μητέρα τους ξέσπασαν σε κλάματα όμως δε θέλησαν να μείνουν μόνες μαζί της.

Μόλις τελείωσε η διαδικασία των καταθέσεων επιβιβάστηκαν σε όχημα του «Χαμόγελου του Παιδιού» και μεταφέρθηκαν σε παιδοψυχιατρική κλινική της Αθήνας για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ

O 18χρονος που ήταν μαζί τους δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. Μπήκε στο αυτοκίνητο μαζί με τη θεία του και ηθοποιό Μαίρη Χαλκιά και έφυγαν για το σπίτι .Εις βάρος του δεν υπάρχει καμία κατηγορία αφού όπως φέρεται να είπαν τα δυο κορίτσια, το είχαν προσχεδιάσει μαζί .Ο νεαρός τώρα φοβάται για τη ζωή του καθώς έχει δεχθεί απειλές.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ – ΕΜΕΝΑΝ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star τα τρία παιδιά τη Δευτέρα το μεσημέρι έφυγαν από το Σχηματάρι με ΚΤΕΛ για την Αθήνα όπου έμειναν δυο μέρες σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Κάτω Πατήσια. Την Τετάρτη αποφάσισαν να φύγουν για Ναύπλιο όπου πέρασαν το βράδυ στα σκαλοπάτια ενός ξενοδοχείου, ενώ τις επόμενες δυο μέρες έμειναν σε ξενοδοχείο της περιοχής μέχρι το βράδυ της Παρασκευής όπου εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του 18χρονου.

Για τις καταγγελίες των δυο ανήλικων κοριτσιών έχει ενημερωθεί εισαγγελέας ο οποίος θα κρίνει και την τύχη τους.

Πηγή: star.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ