ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Με ενημερωτική ομιλία για την Εθελοντική Προσφορά Μυελού των Οστών άνοιξαν οι εκδηλώσεις του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. |
Με ενημερωτική ομιλία για την Εθελοντική Προσφοράς Μυελού των Οστών άνοιξαν οι εκδηλώσεις του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου (βίντεο)
Με ενημερωτική ομιλία με τίτλο: «Η Σημασία της Εθελοντικής Προσφοράς Μυελού των Οστών» άνοιξαν οι τετραήμερες εκδηλώσεις για τον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018 στο ΦΟΥΓΑΡΟ με ομιλητή τον Επιστημονικό Διευθυντή του Συλλόγου «ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Καθηγητή, κοςΣτέλιο Γραφάκο.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εναρκτήρια αυτή εκδήλωση τονίζοντας την πραγματικά μεγάλη σημασία των εθελοντών δοτών Μυελού των οστών.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού, Γιώργος Καχριμάνης, Κωνσταντίνος Ρούτουλας και Σταύρος Γαβρήλος, η Εντεταλμένη συμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Πόπη Καλκούνου, η Εντεταλμένη Συμβουλος του Τομέα Παιδείας του Δήμου Μαρία Ράλλη κα.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Τεχνικός Διευθυντης του Μαραθωνίου Ναυπλίου Ευάγγελος Παπαποστόλου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ