ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Με εκκίνηση από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη ξεκίνησε ο 5ος Μαραθωνιος Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 π.μ. | |
Με εκκίνηση από την Μαριάνα Βαρδινογιάννη ξεκίνησε ο 5ος Μαραθωνιος Ναυπλίου (βίντεο)
 Με πολύ κάλο καιρό πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του 5ου Μαραθώνιου Ναυπλίου.
H εκκίνηση του Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου έγινε από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και την πρόεδρο του Συλλόγου Ελπίδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει την πόλη του Ναυπλίου και παρακολούθησε την εξέλιξη των αγωνισμάτων στα οποία συμμετέχουν και μεγάλοι αθλητές των δρομικών αγωνισμάτων.
Φέτος συμμετείχαν στον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου 90 Ευέλπιδες από την Σχολή Ευελπίδων ,το Σάββατο στην λαμπαδηδρομία που έγινε στο Ναύπλιο.
 Την Κυριακή λίγο πριν την έναρξη των αγώνων οι Ευέλπιδες έκαναν την έπαρση της Σημαίας στο Πολεμικό Μουσείο όπου στεγάστηκε η Πρώτη Σχολή Ευελπίδων που ιδρύθηκε από τον Ι,Καποδίστρια.

Για ακόμη μια χρονιά Τεχνικός Διευθυντής του Μαραθωνίου ήταν ο Ευάγγελος Παπαποστόλου.
Στην εκκίνηση των αγωνισμάτων του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ναυπλιέων Γ. Καχριμάνης Σταύρος Γαβρήλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γ.Μπόλλας, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου, η υπεύθυνη παιδείας του Δήμου Μαρία Ράλλη κα.
Σημαντική βοήθεια στην διοργάνωση της μεγάλης αυτής αθλητικής γιορτής προσφέρουν εθελοντές, σύλλογοι και οργανώσεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ