ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Όλα έτοιμα για τον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:04:00 μ.μ. |
Όλα έτοιμα για τον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου (βίντεο)
 Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, την Παρασκευή 2/03/2018 σε αίθουσα του ΦΟΥΓΑΡΟΥ στο Ναύπλιο παρουσιάζοντας το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης.
Στην συνέντευξη μίλησαν ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρης Κωστούρος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Διευθυντής της Τροχαίας Ναυπλίου Αθανάσιος Κατσιγιάννης, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Γιάννης Γαληνός και εκ μέρους του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας  ο Πέτρος Κωτσόπουλος.
Στην συνέντευξη έγινε αναφορά και παρουσίαση όλων των παράλληλων πολιτιστικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μαραθωνίου Ναυπλίου και άλλων σημαντικών ανακοινώσεων, στην παρουσίαση των Αγωνιστικών λεπτομερειών και Συμμετοχών της διοργάνωσης του Μαραθώνιου.
Συγκινητική ταν η απόδοση από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο του Κοινωνικού μερίσματος στα ΑμεΑ Αργολίδας και την Πρόεδρο Σούλα Παπαγεωργοπούλου από τον Παλαμήδειο Άθλο 2017, ενώ  ανακοινώθηκαν οι Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Σάββατο 3/03/18 και την Κυριακή 4/03/18 .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ