ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Κάρολος και Καμίλα έρχονται στις 9 Μαϊου στην Ελλάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:19:00 μ.μ. |
Κάρολος και Καμίλα έρχονται στις 9 Μαϊου στην Ελλάδα
 Αν ζούσε η Νταϊάνα, θα ήταν αλλιώς, αλλά, ακόμη κι έτσι, η άφιξη του Καρόλου και της Καμίλα, αμέσως μετά την Πρωτομαγιά στην Αθήνα, είναι είδηση.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, λοιπόν, Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έρχονται στην Αθήνα για διήμερη επίσημη επίσκεψη, καλεσμένοι του Προέδρου μας Προκόπη Παυλόπουλου. 

Ο πατέρας του Καρόλου, δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος, είναι ελληνικής καταγωγής και η αγάπη του πρίγκιπα για την Ελλάδα είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Αλλωστε γι' αυτό και ο ίδιος, ιδιωτικώς, έχει έρθει πολλές φορές στη χώρα μας, με τις πιο γνωστές επισκέψεις του να γίνονται στο Αγιον Ορος.Εχουν υπάρξει όμως και καθαρά ιδιωτικές, σε Χαλκιδική και Πόρτο Χέλι.
Η μητέρα του Καρόλου, η βασίλισσα Ελισάβετ, έχει έρθει στην Ελλάδα μία και μόνη φορά το ’50, έπειτα από πρόσκληση του τότε βασιλιά των Ελλήνων Παύλου. Ηταν ωστόσο πριγκίπισσα, δεν είχε στεφθεί ακόμη βασίλισσα. Από την άνοδό της στον βρετανικό θρόνο και ύστερα, ενώ έχει ταξιδέψει στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη, η Ελισάβετ δεν έχει έρθει ποτέ εδώ.

Πηγή: espressonews.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ