ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Λαμπαδηδρομία 90 Ευέλπιδων στο Ναύπλιο για τον Μαραθώνιο και τα 190 χρόνια της Σχολής Ευελπίδων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 μ.μ. |
Λαμπαδηδρομία 90 Ευέλπιδων στο Ναύπλιο για τον Μαραθώνιο και τα 190 χρόνια της Σχολής Ευελπίδων (βίντεο)
 Στο πλαίσιο του εορτασμού των 190 ετών από την ίδρυσή της(1828-2018), καθώς και της προώθησης του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του πολυδιάστατου χαρακτήρα της εκπαίδευσής της, η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων λάμβάνει μέρος στην 5η Αθλητική Διοργάνωση του Μαραθώνιου Ναυπλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου 2018.
Οι 90 Ευέλπιδες που βρίσκονται από σημερα στην πόλη συμμετείχαν το Σάββατο το απόγευμα στην Λαμπαδηδρομία και άναμμα του Βωμού μπροστά στο πολεμικό Μουσείο που σηματοδότησε και την έναρξη του Μαραθωνίου Ναυπλίου.
Η λαμπαδιοδρομία ξεκίνησε από το ΦΟΥΓΑΡΟ διέσχισε την οδό Ασκληπιού έφτασε στην Ενδεκάτη κινήθηκε στην οδό Άργους με επιστροφή στον οδο Σιδηράς Μεραρχίας και από εκεί στην οδό Αμαλίας μπροστά στο Πολεμικό Μουσείο.
Στη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Πρώτη Σχολή Ευελπίδων που ιδρυθηκε στην Ελλάδα ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος καλωσόρισε τον Διοικητή της Σχολής Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση και τους Ευέλπιδες τονίζοντας την τεράστια σημασία της Σχολής Ευελπίδων.
Το πρωί της Κυριακής λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει Έπαρση της Σημαίας και οι 90 Ευέλπιδες θα συμμετέχουν στην τελετή έναρξης του 5ου Μαραθωνίου Ναυπλίου και στον Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ