ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Το Athlisis Tennis Club και ο ΡΗΓΑΣ ΑΟΑΑ βράβευσαν τον Στέλιο Γρατσία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. | | |
Το Athlisis Tennis Club και ο ΡΗΓΑΣ ΑΟΑΑ βράβευσαν τον Στέλιο Γρατσία
Η εκδήλωση της Κόπης της Πίτας του Athlisis Tennis Club και του ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ περιελάμβανε. όπως κάθε χρόνο, τις βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών και αθλητριών, μικρών και μεγάλων, οι οποίοι διακρίθηκαν στα γήπεδα την χρονιά που πέρασε.

Η φετινή εκδήλωση ωστόσο ήταν ιδιαίτερη καθώς ο όμιλός μας είχε την τιμή να βραβεύσει τον κ.Στέλιο Γρατσία, έναν άνθρωπο ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με το άθλημα του τένις στην Αργολίδα και την διοργάνωση αμέτρητων τουρνουά Βετεράνων, για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα και την πολύτιμη βοήθειά του στον όμιλό μας.

Ο κ.Στέλιος Γρατσίας είναι μέλος του Συλλόγου Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος από το 1994, έχει διατελέσει Ταμίας του Συλλόγου για πολλά χρόνια και επιδιαιτητής πολλών διοργανώσεων του ΣΒΑΕ σε ομίλους ανά την Ελλάδα, όπως Ο.Α. Φιλοθεης, Ο.Α, Κηφισιάς, Ο.Α Αθηνων, στην Κρητη, στην Σκιαθο στην Κεφαλλονια, στην Συρο, στο Πορτο Υδρα και φυσικα στον Ναυπλιακο Ο.Α. .
Στα 78 του χρόνια ο βετεράνος αθλητής του τένις τιμά με την παρουσία του το Athlisis Tennis Club παίζοντας στα γήπεδα του και συμμετέχοντας στην διοργάνωση των τουρνουά ΣΒΑΕ, τα οποία λαμβάνουν χώρα κάθε Σεπτέμβριο στις εγκαταστάσεις μας. Η παρουσία του και οι συμβουλές του από την τεράστια εμπειρία του αποτελούν πολύτιμη βοήθεια για τους διοργανωτές.

Την ημέρα των βραβεύσεων ο κ. Γρατσίας δεν κατέστη δυνατό να είναι παρόν και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο απέστειλε επιστολή, με την οποία ευχαριστεί τον όμιλό για την τιμή, που του έκανε να τον βραβεύσει και μεταξύ άλλων αναφέρει : "Μετά από 47 χρόνια στα γήπεδα, καθώς παίζω τένις από το 1970 τελείως ερασιτεχνικά αλλά με μεγάλη θέληση, θα ήθελα να μεταφέρω σε μικρούς και μεγάλους την πεποίθηση οτι το τένις είναι το καλύτερο ατομικό άθλημα, το οποίο έχει να προσφέρει πάρα πολλά σε όποιον αποφασίσει να το ακολουθήσει και είναι για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Εύχομαι σε όλους Υγεία και Αγωνιστικότητα. "
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ