ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Νικήτρια στη κατηγορία Bikini η Timea Trajtelova στους διεθνείς αγώνες σωματικής διάπλασης στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:29:00 μ.μ. | |
Νικήτρια στη κατηγορία Bikini η Timea Trajtelova στους διεθνείς αγώνες σωματικής διάπλασης στο Ναύπλιο
Νικήτρια της IFBB αναδείχθηκε η Timea Trajtelova στην κατηγορία BIKINI στον αγώνα ΙFBB Santonjas Cup 2018 που πραγματοποιείται στο Ναύπλιο.
H Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.), Greek bodybuilding fitness federation (G.B.F.F.), σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, συνδιοργανώνουν τους διεθνείς αγώνες Σωματικής Διάπλασης, Ifbb Amateur the President Santonja’s Cup and Elite Pro Show την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018.
ΗTimea Trajtelova ήταν η μεγάλη νικήτρια στην κατηγορία Bikini και έσπευσε να ανεβάσει φωτογραφίες της στα social media αποδεικνύοντας και σε εμάς τους αδαείς του αθλήματος την εξαιρετική εμφάνιση της.
Η Διοργάνωση «Ιfbb amateur the president santonja’s cup» πραγματοποιείται για πρώτη φορά παγκοσμίως, με τιμώμενο πρόσωπο, τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness «Dr RAFAEL SANTONJA», o οποίος βρέθηκε στο Ναύπλιο τιμώντας με την παρουσία του τη διοργάνωση. Στους αγώνες συμμετείχαν 300 αθλητές από 42 χώρες, μέλη της IFBB.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ