ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ναύπλιο: Εκδήλωση των Ομάδων Γυναικών Άργους και Ναυπλίου, μελών της ΟΓΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 μ.μ. |
Ναύπλιο: Εκδήλωση των Ομάδων Γυναικών Άργους και Ναυπλίου, μελών της ΟΓΕ


Με αφορμή την 8η Μάρτη, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, οι Ομάδες Γυναικών Άργους και Ναυπλίου, μέλη της Ο.Γ.Ε.,απευθύνουν αγωνιστικό κάλεσμα στις γυναίκες του καθημερινού μόχθου, τις μισθωτές και αυτοαπασχολούμενες, τις άνεργες, τις γυναίκες της υπαίθρου, τις συνταξιούχους, τις μετανάστριες, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 18 Μάρτη, στις 19:00, στο καφεκοπτείο "Πυκνό Παρόν", Πότη 1- Ναύπλιο.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία από τη Ναυσικά Μπαβελή, μέλος του Δ.Σ. της Ο.Γ.Ε., θεατρικό δρώμενο από τη Μιμή Φυρογένη και άλλα μέλη των ομάδων γυναικών και μουσικό γλέντι.

Δεν υποτασσόμαστε στη βαρβαρότητα της εκμετάλλευσης και καταπίεσης. Έχουμε τη δύναμη να διεκδικήσουμε όλα αυτά που μας ανήκουν και μας στερούν Ε.Ε. και κυβερνήσεις. Δεν θα επιτρέψουμε στους επιχειρηματικούς ομίλους και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να βάλει στον πάγο το δικαίωμα των γυναικών στη συνδικαλιστική δράση και στην απεργία.

Εντείνουμε την πάλη για τα δικαιώματά μας στην εργασία, στη μητρότητα, στον ελεύθερο χρόνο. Για μια ζωή χωρίς πολέμους, φτώχεια, προσφυγιά, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Συμμετέχουμε στις Ομάδες Γυναικών Άργους και Ναυπλίου, μέλη της ΟΓΕ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ