ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:40:00 μ.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Εκδήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 θα πραγματοποιήσει η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας το Σάββατο στις 7:30 το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης.

-Σε Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Παρθενίου την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018.

Η συνέλευση θα γίνει στις 4.00 μ.μ. στα γραφεία του πρώην Δημοτικού Σχολείου Παρθενίου.
Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνέλευση είναι :
Απολογισμός, έκθεση πεπραγμένων, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και για Ε.Ε.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

-Με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου που εξισώνει το πτυχίο της σχολής Θεατρικών σπουδών με το πτυχίο ΤΕΙ οι σπουδαστές του Τμήματος θεατρικών σπουδών του πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο έχουν προχωρήσει σε κατάληψη των κεντρικών διδακτηρίων του πανεπιστημίου από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

-Ο επίσημος διεθνής αγώνας χορού, το μεγαλύτερο χορευτικό γεγονός της Ελλάδας θα φιλοξενηθεί φέτος στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Άργους στις 30 Ιουνίου και την 1η Ιουλίου σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής.

-Ο 2ος ορεινός μαραθώνιος Μυκήνες -Τενέα θα γίνει την Κυριακή. Εκκίνηση στις 10 το πρωί απο την Πύλη των Λεόντων και τερματισμός στο στάδιο χιλιομοδίου

– Πανελλήνιο δίκτυο για το θέατρο στην εκπαίδευση, με την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, περιλαμβάνει το μαθητικό θεατρικό φεστιβάλ που θα γίνει το Σάββατο στις 5:30 το απόγευμα εθνοσυνέλευσης στο Ναύπλιο με τίτλο το σκληρό καρύδι θα συμμετέχουν 70 μαθητές και μαθήτριες από Σχολεία σε μία θεατρική σύνθεση βασισμένη στο έργο της Ελένης Σβορώνου το σκληρό καρύδι

-Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα γιορταστεί η επέτειος 17Ης Μαρτίου 1821όταν οι Μανιάτες οπλαρχηγοί κήρυξαν τον πόλεμο κατά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Οι εκδηλώσεις θα είναι τριήμερες σε πόλεις και χωριά της Ανατολικής Μάνης και ο επίσημος εορτασμός θα γίνει στην Αρεόπολη παρουσία του προέδρου της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 10 το πρωί.

–Συναυλία στις αγροτικές φυλακές της τίρυνθας θα πραγματοποιηθεί Το μουσικό εργαστήρι Ναυπλίου στις 20 Μαρτίου

-Η αναπαράσταση της μάχης της Καρύταινας θα γίνει στις 24 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα οργανώνουν η ρητίνη και ο Πολιτιστικός Σύλλογος κοινών καρυτινών.

–Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας οργανώνει η ΕΛΜΕ Λακωνίας από 26 έως 30 Μαρτίου σε συνεργασία με το νοσοκομείο Σπάρτης

-Η αναβίωση του εθίμου των λαμπαδηδρόμων θα γίνει και φέτος στις 24 Μαρτίου στη Δημητσάνα απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών της Δημητσάνας και την υποστήριξη του δήμου.

-Το Αττικό ωδείο Τρίπολης θα γιορτάσει τα 35 χρόνια λειτουργίας του με εκδήλωση που οργανώνει στις 18 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο πνευματικό κέντρο Τρίπολης.

-Στις 20 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη Παμπελοποννησιακή Ημερίδα για την κάνναβη.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ