Ζωντανά 9 με 11 η εκπομπή "Μαζί"
με την Αλεξία Δρίτσα


Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

Ανανέωση συνδρομών και εγγραφή νέων μελών ενόψει Εκλογής Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο. και Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. | |
Ανανέωση συνδρομών και εγγραφη νέων μελών ενόψει Εκλογής Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο. και Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας
 Ενόψει της διαδικασίας των Εσωκομματικών Εκλογών στις 13 Μαΐου 2018, για την Εκλογή  Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο. και Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. , παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι της Παράταξης,  όπως μεριμνήσουν για την ανανέωση της Συνδρομής τους ή την εγγραφή τους στο Κόμμα.


Άλλως δεν θα είναι εφικτή η συμμετοχή τους στη διαδικασία των Εκλογών. ( μη δικαίωμα ψήφου.)
Προς διευκόλυνσή όλων, καθίστανται γνωστοί οι κατωτέρω τρόποι εγγραφής/ανανέωσης:

ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ
- Ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κόμματος: www.nd.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας ή αντίστοιχα τη φόρμα ανανέωσης της κάρτας μέλους.

- Τηλεφωνικά, καλώντας στο 210 9444222 και γνωστοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Διεύθυνση αποστολής της κάρτας, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απαραιτήτως το Α.Φ.Μ. ή τον Αριθμό της Αστυνομικής σας Ταυτότητας.

- Αποστέλλοντας τα προαναφερόμενα στοιχεία στη Γραμματεία Οργανωτικού ταχυδρομικά στη διεύθυνση Πειραιώς 62, Μοσχάτο Τ.Κ. 18346 μεμονωμένα (μία εγγραφή) ή συνολικά για περισσότερους του ενός (ομαδικές εγγραφές) ή φέρνοντάς τα αυτοπροσώπως (για ατομική και ομαδική εγγραφή) ή με εκπρόσωπο (για ατομική και ομαδική εγγραφή) στη Γραμματεία μας ή στη Διεύθυνση Πληροφορικής του Κόμματος.

- Συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη φόρμα και αποστέλλοντας την ηλεκτρονικά στα email: organotiko@nd.gr ή registry@nd.gr ή και προσκομίζοντας την αυτοπροσώπως στη Γραμματεία Οργανωτικού ή στη Διεύθυνση Πληροφορικής του Κόμματος.
www.nd.gr Πειραιώς 62, 183 46 Μοσχάτο, Τηλ.: 210 94 44 357-358, Fax: 210 94 44 821, E-mail: organotiko@nd.gr
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ
- Με κατάθεση του ποσού συνδρομής στην Alpha Bank (Αριθμός Λογαριασμού: Gr 5801401250125002002018871, Δικαιούχος Νέα Δημοκρατία. Στα σχόλια θα πρέπει απαραιτήτως να αναφέρετε το Ονοματεπώνυμό σας, καθώς και τον αριθμό της κάρτας μέλους σας).

- Τηλεφωνικά, καλώντας στο τηλέφωνο 210 9444222 και γνωστοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Διεύθυνση αποστολής της κάρτας, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απαραιτήτως το Α.Φ.Μ. ή τον Αριθμό της Αστυνομικής σας Ταυτότητας (πληρώνετε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της απόδειξης πληρωμής).

- Μέσω e – Banking, αφού πρώτα καλέσετε στο 210 9444222, προκειμένου να σας δοθεί ο κωδικός πληρωμής της Visa.

- Στα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος, στη Διεύθυνση Πληροφορικής, δίνοντας οι ίδιοι προσωπικά τα στοιχεία, που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη διαδικασία.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ