ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Μεγάλες ζημιές από τον δυνατό αέρα στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:50:00 π.μ. |
Μεγάλες ζημιές από τον δυνατό αέρα στο Ναύπλιο (βίντεο)
Οι θυελλώδεις άνεμοι που επικράτησαν από τις βραδυνές ώρες στην περιοχή του Ναυπλίου δημιούργησαν πολλά προβλήματα σε οικίες και καταστήματα.

Μεγάλα δέντρα έπεσαν, τέντες σχίστηκαν, εξοπλισμοί καταστημάτων έσπασαν και καταστράφηκαν, τραπεζοκαθίσματα από τα καταστήματα της παραλίας έγιναν κουβάρι, τζαμαρίες έσπασαν, ακόμα και εξωτερικά ψυγεία αναψυκτικών πήρε ο αέρας και τα έριξε κάτω.
Από την νύχτα συνεργεία της πυροσβεστικής επιλήφθηκαν πολλών περιστατικών τα περισσότερα για κοπές δέντρων και απομάκρυνση μεγάλων κλαριών που έσπασαν από το δυνατό αέρα.
Τα καταστήματα εστίασης στην οδό Μπουμπουλίνας έχουν δεχθεί μεγάλο πλήγμα με μεγάλες φθορές στον εξωτερικό εξοπλισμό τους.
 Από νωρίς συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων έχουν βγει στο δρόμο για να μαζέψουν οτι μπορούν καθώς η πόλη έχει γεμίσει με φερτά υλικά που ο δυνατός αέρας έχει σκορπίσει παντού.
Επίσης στο εργοστάσιο Αργέας μια τεράστια λεύκα ξεριζώθηκε και έπεσε στον αυλειο χώρο του εργοστασίου, ευτηχώς ηταν νύχτα και δεν θρηνήσαμε θύματα λέει ο Πρόεδρος του Αργέα. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ