ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

"Οι βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και ο παιδικός καρκίνος" στο επίκεντρο εκδήλωσης στην Ερμιόνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:29:00 μ.μ. |
"Οι βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος και ο παιδικός καρκίνος" στο επίκεντρο εκδήλωσης στην Ερμιόνη
Στην Ερμιόνη βρέθηκε εχθές 07/03/2018, η πρόεδρος του συλλόγου Η ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗ κα Μάρω Γέμελα, στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το Δημοτικό Σχολείο Ερμιόνης και την αντικαρκινική εταιρεία Ν. Αργολίδας με θέμα: "Παιδικός καρκίνος και οι βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος" με ομιλητή τον κ. Παντελής Κοκκινόπουλος, μαιευτήρα-γυναικολόγο, πρόεδρο της Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Αργολίδα, αντιπρόεδρο Ελληνικής Προληπτικής Ογκολογικής εταιρείας.

Ο κ. Κοκκινόπουλος ανέλυσε τις επιπτώσεις της συνήθειας του καπνίσματος και μίλησε στα παιδιά για τον τρόπο που πρέπει να υιοθετήσουν, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια καλή υγεία, βοηθώντας έτσι τον οργανισμό τους (άθληση, καλή διατροφή, αποφυγή ηλεκτρονικών παιχνιδιών και δραστηριότητα στη φύση).

Η κα Γέμελα μίλησε για τις συνέπειες του καρκίνου, μοίρασε σχετικά φυλλάδια και πρότεινε στα παιδιά να ενημερώσουν τους γονείς τους, προτρέποντας τους να συμμετάσχουν στην ομάδα διακοπής καπνίσματος, που ο σύλλογος μας προτίθεται να λειτουργήσει και στην Ερμιόνη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ