ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Η «Ειρηνοδρομία» ταξίδεψε στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 μ.μ. |
Η «Ειρηνοδρομία» ταξίδεψε στο Ναύπλιο
Η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου με τον αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής Σπήλιο Διαβολίτση, βρέθηκαν στο Ναύπλιο, προσκεκλημένοι του δημάρχου Ναυπλιέων και προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του Μαραθωνίου, Δημήτρη Κωστούρου.

Η κα Ανδρούτσου και ο κος Διαβολίτσης  βρήκαν την ευκαιρία να διαφημίσουν την «Ειρηνοδρομία» που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου 2018 στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.
Η Διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων), 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) και αγώνα «Κοινωνικής Ευαισθησίας» 1000 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στόχος της Διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς από ολόκληρη την Αττική προβάλλοντας την σύγχρονη Iστορία της περιοχής με τη συνέχιση και την ενδυνάμωση των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν μπροστά από το Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου. Οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης θα βρίσκονται στην Πλατεία Ηρώων και επί της Αγίου Δημητρίου.

Πηγή: notia.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ