ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Για στημένη "παράσταση" κάνουν λόγο οι φίλαθλοι του Α.Ο. Ποσειδώνα Πόρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:31:00 π.μ. | |
Για στημένη "παράσταση" κάνουν λόγο οι  φίλαθλοι του Α.Ο. Ποσειδώνα Πόρου
 Εμείς οι φίλαθλοι του Α.Ο. Ποσειδώνα Πόρου διαμαρτυρόμαστε για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στον αγώνα μεταξύ της ομάδας μας του Ποσειδώνα εναντίον της Μπουμπουλίνας Σπετσών.


Κύριοι πρωταγωνιστές της στημένης΄΄παράστασης΄΄ ,γιατί περί αυτού πρόκειται, που στόχο έχει την εξόντωση του Ποσειδώνα είναι ο διαιτητής Βαγγέλης Μανούχος, ο μονίμως ορισμένος ΄΄ παρατηρητής ΄΄ των αγώνων του Ποσειδώνα (αγνώστων στοιχείων) και σκηνοθέτης ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδος Βασίλης Σιδέρης.

Δεν θα σταθούμε στην διαιτητική ικανότητα του Βαγγέλη Μανούχου που στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν απαράδεκτη και κατεφανέστατα έδειχνε ότι ΄΄εκτελούσε΄΄ εντολές. Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο σε σύνολο δεκαεννιά φάουλ τα δύο ήταν υπέρ του Ποσειδώνα και τα δεκαεπτά σε βάρος της ομάδας μας και μάλιστα τα περισσότερα πλησίον της εστίας μας.

Το μεγάλο, όμως , θέμα δεν ήταν η Διαιτησία του Μανούχου αλλά η συμπεριφορά του η οποία χαρακτηρίζεται επιεικώς απαράδεκτη απέναντι σε φιλάθλους, ποδοσφαιριστές και παράγοντες και η στάση του δείχνει ένα άτομο χωρίς ηθικές αρχές και αξίες. 

-Πρώτα απ΄ ολα έδειξε τα γεννητικά του όργανα(κάνοντας την χαρακτηριστική σεξιστική κίνηση) στην εξέδρα όταν μερίδα των φιλάθλων τον απεδοκίμαζαν για τα σφυρίγματά του.

-Απειλούσε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Ποσειδώνα, κο Καλογερόπουλο, ότι θα τους αποβάλλει από τον αγώνα.

- Τέλος στο επίμαχο σημείο του αγώνα, τον οποίο και διέκοψε πραγματοποιώντας μέρος των απειλών του, έδειξε ότι στερείται ήθικού αναστήματος, αφού στον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Στάϊκου στο κεφάλι. όχι μόνον δεν διέκοψε τον αγώνα ως όφειλε (όχι σαν διαιτητής αλλά σαν άνθρωπος) αλλά συνέχισε και παρότρυνε και τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν επί τρία και πλέον λεπτά να παίζουν αν και όλος ο κόσμος φώναζε να σταματήσει ο αγώνας λόγω του τραυματισμού του παιδιού.
Ότι δεν κατάφερε ο τραυματισμός του Στάϊκου το κατάφερε ο παρατηρητής του αγώνα, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι ο πατέρας του Στάϊκου ( Πέτρος Στάϊκος) προσπάθησε να μπεί στον αγωνισιτικό χώρο και αυτός (ο παρατηρητής) τον απέτρεψε. Απέτρεψε ο παρατηρητής του αγώνα τον έντρομο πατέρα του τραυματισμένου στο κεφάλι ποδοσφαιριστή , αλλά δεν απέτρεψε την είσοδο προσωπικού φίλου του Μανούχου από τον Πόρο (Παναγιώτη) ούτε είδε την υπεραριθμία των παραγόντων της Μπουμπουλίνας που εκτός του Προέδρου κου Κληροδοτάκου και του προπονητή κου Μπαλτάκου στον πάγκο καθόταν και ο Παλαίμαχος Διαιτητής κος Ιωαννίδης (παλαιός Μέντορας του Μανούχου) ο οποίος και μπαινόβγαινε στα αποδυτήρια των Διαιτητών και ο οποίος ακούσθηκε να μιλάει στον Μανούχο περί εισβολής φιλάθλων.

Αυτά είναι μερικά από τα ατοπήματα του Διαιτητή Μανούχου και του παρατηρητή του αγώνα ο οποίος το έπαιζε τραυματισμένος αλλά αρνήθηκε να εξεταστεί , όταν αυτό του ζητήθηκε, από τον γιατρό του αγώνα κο Ροϊδη.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός αυτού του τερατουργήματος ( του κατατρεγμού του Ποσειδώνα) αλλά θέλουμε να του υπενθυμίσουμε αυτά που είπε τον περασμένο Οκτώβρη : ότι οι αγώνες καιρδίζονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά. Να δούμε λοιπόν πως θα υπερασπισθεί τα λόγια του.

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΟΡΟΥ
το κείμενο υπογράφουν πάνω από 100 άτομα

*Το κείμενο απέστειλε με email o Κωνσταντίνος Γκιών
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ