ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Συνάντηση Τατούλη με τον Πρωταθλητή Λούη Τσάτουμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:41:00 μ.μ. |
Συνάντηση Τατούλη με τον Πρωταθλητή Λούη Τσάτουμα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 21/3/2018 συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή κ. Λούη Τσάτουμα και τον κ. Δημήτρη Πουλόπουλο Μέλος του Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ και του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου. 

Στη συνάντηση συζητήθηκε και συμφωνήθηκε να οριστεί, προσωπικά από τον Περιφερειάρχη, ο κ. Λούης Τσάτουμας ως υπεύθυνος της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε θέματα κλασσικού αθλητισμού καθώς και συντονιστής αυτού σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Συμφωνήθηκε επίσης η ανάληψη από κοινού της προσπάθειας για μια ολοκληρωμένη παρέμβαση, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, αναμόρφωσης του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας και αφού ολοκληρωθούν οι μελέτες να προωθηθεί ο φάκελος του έργου για χρηματοδότηση. 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με αφορμή τη συμπλήρωση των 130 χρόνων του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, του αρχαιότερου Αθλητικού Συλλόγου, θα χρηματοδοτήσει τα «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ» προκειμένου να αναβαθμιστεί το σπουδαίο αυτό Αθλητικό γεγονός. 

Τέλος ο κ. Λούης Τσάτουμας, με βάση το νέο ρόλο που αναλαμβάνει από σήμερα, θα παρουσιάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τον προγραμματισμό για την κάλυψη των σταδίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε αθλητικό εξοπλισμό και τον ολοκληρωμένο προϋπολογισμό αυτού.









ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ