Ζωντανά 9 με 11 η εκπομπή "Μαζί"
με την Αλεξία Δρίτσα


Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Ο Δήμος Ναυπλιέων τίμησε την Δρ. Άλκηστη Παπαδημητρίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 μ.μ. | |
Ο Δήμος Ναυπλιέων τίμησε την Δρ. Άλκηστη Παπαδημητρίου (βίντεο)
Ο Δήμος Ναυπλιέων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας κάθε χρόνο τιμά την γυναίκα στο πρόσωπο συμπολιτισσών μας που έχουν διακριθεί στην δουλειά τους ή στην προσφορά τους στην πόλη.

 Με την ευκαιρία του φετινού εορτασμού, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τίμησε την Δρ. Άλκηστη Παπαδημητρίου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιηθηκε στην αίθουσα του Βουλευτικού, την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018, στις 19.00 το βράδυ.
Η Δρ. Άλκηστις Παπαδημητρίου, Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας τιμήθηκε για το αρχαιολογικό και ανασκαφικό της έργο, για το σεβασμό της στην ιστορία του τόπου μας, για την προσφορά της στον πολιτισμό αλλά και την αμέριστη βοήθειά και συμπαράσταση στην προσπάθεια του δήμου μας για ανάδειξη και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Στην Εκδήλωση παρευρέθηκε πολύς κόσμος ανάμεσα τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου, η Εντεταλμένη του Τομέα Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Πόπη Καλκούνου, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Αργολίδας, ο Ιερέας π. Γεώργιος Μητροσύλης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ναυπλιέων, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ο ΠΑΛΑΜΉΔΗΣ Θεοδώσης Σπαντηδέας, το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, η Πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγκου  ο Τεχνικός Διευθυντης του Μαραθωνίου Ναυπλίου Ευάγγελος Παπαποστόλου κα.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ