Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Επεισοδιακή καταδίωξη: Οδηγός εμβόλισε περιπολικά και σκοτώθηκε στο οδόφραγμα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. |
Επεισοδιακή καταδίωξη: Οδηγός εμβόλισε περιπολικά και σκοτώθηκε  στο οδόφραγμα (βίντεο)
Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη ενός αυτοκινήτου νωρίς το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Φθιώτιδας, καθώς ο οδηγός απέφυγε τα μπλόκα της αστυνομίας και πορευόταν αντίθετα στο ρεύμα, σπάζοντας τις μπάρες των διοδίων, επί αρκετά χιλιόμετρα. Τελικά οι αστυνομικοί του έστησαν οδόφραγμα στα διόδια της Τραγάνας, με τον άντρα να πέφτει πάνω στα οχήματα και από την σύγκρουση να τραυματίζεται σοβαρά, ενώ λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν επί αρκετή ώρα να σταματήσουν τον επικίνδυνο οδηγό ο οποίος οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, κατευθυνόμενος όμως προς Αθήνα, για να διαφύγει.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο είχε σπασμένο παρμπρίζ και ότι ο οδηγός ήταν σε έξαλλη κατάσταση, μη υπακούοντας στις εντολές των αστυνομικών. Μάλιστα κάποια στιγμή που τον πλησίασαν, προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά, ενώ πετούσε και αντικείμενα - έγγραφα κατά πάσα πιθανότητα - από το παράθυρό του.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.
Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί του έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.
Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Κατά την σύγκρουση ο δράστης τραυματίστηκε σοβαρά και λίγο αργότερα κατέληξε, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού που χρησιμοποιήθηκε για το μπλόκο.

Πηγή: lamiareport.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ