ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Στο Ναύπλιο το Προσυνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:44:00 π.μ. |
Στο Ναύπλιο το Προσυνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών
Στον παλμό των προετοιμασιών του 7ου Συνεδρίου Κατασκευαστών και σε συνέχεια των προσπαθειών της για την ενημέρωσή τους, η ΠΟΒΑΣ και το Σωματείο Μεταλλικών Κατασκευών Νομού Αργολίδος, πραγματοποιούν σε συνεργασία με την Profilmedia και την Profilgroup ΠροΣυνέδριο Kατασκευαστών στο Ναύπλιο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Βουλευτικό, πρώτη Βουλή των Ελλήνων(Πλατεία Συντάγματος – Ναυπλίου) στις 5 Μαϊου 2018, ημέρα Σάββατο από 10.00 το πρωί έως 3.00 το μεσημέρι με σκοπό την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων σε θέματα του Κλάδου. Μια ιδιαίτερη προσυνεδριακή συνάντηση, λίγους μήνες πριν το μεγάλο ραντεβού, το 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ που θα φιλοξενηθεί στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Το Σωματείο Αλουμινοκατασκευαστών & Σιδηροκατασκευαστών Μεταλλικών Κατασκευών Νομού Αργολίδος «Ήφαιστος» θα συμμετέχει ενεργά σε αυτή την προσπάθεια της Ομοσπονδίας και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την άψογη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Επαγγελματίες και Κατασκευαστές του Κλάδου, Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί και από τους όμορους νομούς θα δώσουν το «παρών».


Είναι μία ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τον Κλάδο του Αλουμινίου και γενικότερα της Οικοδομής εδώ και πολλά χρόνια. Το Ναύπλιο ή Ανάπλι, πρωτεύουσα του Νομού Αργολίδος, αποτελεί από τις πλέον γνωστές και όμορφες πόλεις της Ελλάδος με τα πολλά αξιοθέατα και τη συνεχή κίνηση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα (148 Χλμ) και αποτελεί ιδανικό σταθμό για την Προσυνεδριακή συνάντηση λίγο πριν το μεγάλο γεγονός στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Την όλη εκδήλωση στηρίζουν εταιρείες και χορηγοί από τον Κλάδο.

Θέματα ΠροΣυνεδρίου

Πρόγραμμα Νέο Εξοικονομώ Κατ΄οίκον ΙΙ
ΠΟΒΑΣ FPC, Εγκατάσταση και Εφαρμογή Συστήματος Ελέγχου Παραγωγής
Πιστοποιημένοι Κατασκευαστές σε όλη την Ελλάδα
Ενεργειακά & Πιστοποιημένα Κουφώματα Αλουμινίου
Ο ρόλος του Έλληνα Κατασκευαστή στον Κλάδο

Πληροφορίες

PROFILMEDIA: Προμάχων 8 & Πετμεζά
141 21 Νέο Ηράκλειο, Αθήνα
Τηλ: 210/8056800, Kιν. 6973/805584
e-mail: g.gazepidis@profilmedia.gr

PROFILGROUP: Iπποδρομίου 14
570 10 Πεύκα, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310/676022-4 Κιν. 6948/247424
e-mail: geobirb@gmail.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ