Ζωντανά 9 με 11 η εκπομπή "Μαζί"
με την Αλεξία Δρίτσα


Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Διεθνείς αγώνες Σωματικής Διάπλασης στο Ναύπλιο με εκπληκτικές εμφανίσεις αθλητών και αθλητριών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:17:00 μ.μ. | | |
Διεθνείς αγώνες Σωματικής Διάπλασης στο Ναύπλιο με εκπληκτικές εμφανίσεις αθλητών και αθλητριών
 H Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.), Greek bodybuilding fitness federation (G.B.F.F.), σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, συνδιοργανώνουν διεθνείς αγώνες Σωματικής Διάπλασης, Ifbb Amateur the President Santonja’s Cup and Elite Pro Show, Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018. 
Η Διοργάνωση «Ιfbb amateur the president santonja’s cup» πραγματοποιείται για πρώτη φορά παγκοσμίως, με τιμώμενο πρόσωπο, τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness «Dr RAFAEL SANTONJA», o οποίος βρέθηκε στο Ναύπλιο τιμώντας με την παρουσία του τη διοργάνωση. Στους αγώνες συμμετείχαν 300 αθλητές από 42 χώρες, μέλη της IFBB. 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.), από το έτος ίδρυσής της το 1987, έχει διοργανώσει, σημαντικούς διεθνείς αγώνες με μεγάλη επιτυχία, όπως το καθιερωμένο πλέον «IFBB ATHENS DIAMOND CUP», το «ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ», διάφορα «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ», καθώς και το Πανελλήνιο Κύπελλο και Πρωτάθλημα που πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση.
Κατά την διάρκεια των αγώνων ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness «Dr RAFAEL SANTONJA» βράβευσε με τιμητικά έπαθλα τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Κωστούρο, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος Αναστάσιο Χειβιδόπουλο ,την πρόεδρο της UNESCO Μ.Ζηλεμένου, την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου καθώς και τον διεθνώς διακεκριμένο Ναυπλιώτη αθλητή και ψυχή της διοργάνωσης Τάσο Κολιγκιώνη . 
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ