ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Γ. Μαντζούνης: Τις απειλές και τα κουμπούρια τα είχαμε προβλέψει και εδώ στην Αργολίδα...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:56:00 μ.μ. | | |
Γ. Μαντζούνης: Τις απειλές και τα κουμπούρια τα είχαμε προβλέψει και εδώ στην Αργολίδα
Δεν κάνουμε τον μετά Χριστόν προφήτη, αλλά τα γεγονότα της Τούμπας με τις απειλές και τα κουμπούρια τα είχαμε προβλέψει και εδώ στην Αργολίδα τα ζήσαμε και τα ζούμε στο πετσί μας.


Δεν χρειάστηκε παρά ένας μόνο χρόνος και η τακτική των υποσχέσεων, των απειλών, η στοχοποίηση σωματείων με σκοπό τον εκφοβισμό και τη διάλυσή τους, η καθοδήγηση των διαιτητών, τα κλάματα στα γραφεία της ΕΠΣ Αργολίδας έχουν γίνει καθημερινότητα στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

Το ταξίδι της «επανεκκίνησης» και της «εξυγίανσης» -τρομάρα μας!- ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και έφθασε στην Αργολίδα με όλες τις «ηθικές» ενισχύσεις και πρακτικές που δέχθηκε πρόθυμα να υλοποιήσει ο κ. Βασίλης Σιδέρης και δυστυχώς, αν όχι με τη βοήθεια, σιγουρα με την ανοχή κορυφαίων πολιτικών παραγόντων.

Απίθανες άγνωστες και επώνυμες παρουσίες στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας, αρκετοί "εύσωμοι" τακτικοί αντιπρόσωποι των σωματείων, που έκαναν εξακόσια πενήντα (650) χιλιόμετρα για να ψηφίσουν και να μας δείξουν από τότε ποια θα είναι η συνέχεια σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και στη λειτουργία ταυ κράτους.

Από τότε μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν εκτραχυνθεί, αν λάβουμε υπόψη μας τώρα τελευταία και την προχειρότητα, την ανικανότητα και την καταστρατήγηση του καταστατικού από τον κ. Σιδέρη σχετικά με την επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση της 16ης Μαρτίου 2018.

Δελτίο τύπου
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ