ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας δεξιοτεχνίας στο Ναύπλιο (αποτελέσματα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 μ.μ. | |
Με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας δεξιοτεχνίας  \στο Ναύπλιο (αποτελέσματα)
Το πρωί της Κυριακής στην όμορφη πλατεία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο διεξήχθη ο αγώνας δεξιοτεχνίας που οργάνωσε η Αργολική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

Την επιτυχία της όμορφης αυτής εκδήλωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού εξασφάλισε η άρτια διοργάνωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι με τις θεαματικές τους προσπάθειες και βέβαια οι πολλοί θεατές που αποθέωναν τους αγωνιζόμενους μέχρι το τέλος της εκδήλωσης. 

Εκ μέρους της λέσχης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αγωνιζόμενους που τίμησαν με την συμμετοχή τους τον αγώνα αυτό και πρόσφεραν μεγάλο θέαμα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς και το φιλοθεάμον κοινό που με άψογο τρόπο σεβάστηκε τα μέτρα ασφαλείας και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους. 

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμο Ναυπλιέων για την αμέριστη βοήθεια του σε όλα τα επίπεδα της διοργάνωσης, με την ελπίδα να συνεχίσει να είναι αρωγός στις προσπάθειες μας. Τέλος απευθύνουμε ένα ευχαριστώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Πυροσβεστική Ναυπλίου, το ΕΚΑΒ , την Ιατρική κάλυψη ,την Αστυνομία Ναυπλίου και βέβαια την Ομοσπονδία μας Ο.Μ.Α.Ε. 

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της ‘START LINE’ που με χαρά ήρθαν και μας βοήθησαν, και έχουν μεγάλο μερίδιο στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα μας. Η διοργάνωση του αγώνα δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την οικονομική συνεισφορά των χορηγών μας. 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ : ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΖΑΝΤΩΝ Ι. ΚΑΤΣΙΛΑΣ ΑΡΓΟΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΒΕΛΙΣΑΡΗΣ ΑΡΓΟΣ SKODA AUTO ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΕΠΙΠΛΑ ΜΕΓΓΑ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ ΧΟΡΗΓΟΙ : ΕΜΠΟΡΙΟ – ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΦΑΡΜΑ ΜΑΡΝΕΡΗ -INTERRSPORT OE ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΡΡΑΣ ΑΛ. - ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΕΤ Γ. ΜΑΝΤΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ - ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΠΕΤΡΕΣ ΔΑΓΛΗΣ - CAR SERVICE ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Β. - ΕΜΠΟΡΙΟ SERVICE ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΤΙΤΣΑΣ -CAFÉ VIA VAI ΝΑΥΠΛΙΟ - SERVICE ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΤΣΙΑΒΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ -AYTOGAS ΠOYΡΟΥΛΑΣ -ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΛΙΩΣΗΣ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΦΡΕΣΚΙΑΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΦΙΛΙΝΗΣ -ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ EAT CAFE 

Συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους τους αγωνιζόμενους 

ΚΛΑΣΗ Α 

1ος Βογιατζής Ζαχαρίας 
2ος Ντάκαρης Ιωάννης 
3ος Πουρούλας Ιωάννης 

ΚΛΑΣΗ Β 

1ος Παπανδριανός Γιώρ. 
2ος Σκαλίδης Ανδρ. 
3ος Καρπατσέλης Δημ. 

ΚΛΑΣΗ Γ 

1ος Γκράβας Σπύρος 
2ος Λεβεντογιάννης Ευαγγ. 
3ος Παναρίτης Ευαγγ. 

Μεγάλος Νικητής της λαχειοφόρου κλήρωση με έπαθλο το ipad που πρόσφερε η εταιρία ΜΕΓΑ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ είναι ο κύριος ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ