ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ουκρανοί κάνουν το γύρο της Πελοποννήσου με ποδήλατα! (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:34:00 π.μ. |
Ουκρανοί κάνουν το γύρο της Πελοποννήσου με ποδήλατα! (βίντεο)
 Τα μέλη της ομάδας Atlas Stories, συνεχίζοντας τις περιηγήσεις τους γύρω από τα υπέροχα μέρη της Αχαΐας και της Ηλείας και εξερευνώντας την φύση, ξέρετε τι ανακάλυψαν; Ότι ο τόπος μας αποτελεί αντικείμενο εξερεύνησης για ξένους τουρίστες που έρχονται να διερευνήσουν τη φύση, σε συνδυασμό με τα αξιοθέατα και τα όσα έχουν μάθει στα βιβλία της ιστορίας και της μυθολογίας.


Η ομάδα των εξερευνητών - φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών που τα μέλη της κατάγονται από την Ηλεία, εντόπισαν πέντε Ουκρανούς που έκαναν τον γύρο της Πελοποννήσου με τα ποδήλατά τους, θέλοντας να ανακαλύψουν διάφορα μέρη της περιοχής.

Η συνάντησή τους αρχικά ήταν εντελώς τυχαία. Οι πέντε Ουκρανοί ποδηλάτες ζήτησαν πληροφορίες από τα μέλη της ομάδας για το πως θα φτάσουν στην Αρχαία Ολυμπία, έναν από τους βασικούς προορισμούς του ταξιδιού τους.

Και εκεί έγινε η γνωριμία. Οι Τόνι, Ευγενή, Ρόμαν, Άντριου και Βλαντιμίρ γνωρίστηκαν με τα μέλη της ομάδας που τους πήραν μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τα κίνητρα του ταξιδιού τους και τον σκοπό τους.

Όπως ανέφεραν η Αρχαία Ολυμπία είναι ένας τόπος, όπου από παιδιά είχαν την επιθυμία να επισκεφθούν.

Αφορμή στάθηκε ένα βιβλίο Ελληνικής μυθολογίας που είχε διαβάσει ο Ρόμαν στο Γυμνάσιο και βρήκε εξαιρετικά ενδιαφέρον. Επόμενοι προορισμοί τους θα είναι η Καλαμάτα, η Σπάρτη, το Ναύπλιο και η Κόρινθος.

Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε ευκαιρία για τα μέλη της ομάδας της Atlas Stories, ώστε να δείξουν μέσα από το κανάλι τους ότι οι περιοχές της Ηλείας, της Αχαΐας και γενικότερα της Πελοποννήσου, είναι διαθέσιμες για εξερεύνηση με ποδήλατα.

Συνδυάζοντας αθλητισμό, βόλτα στην φύση και πάνω απ' όλα όμορφες στιγμές με αγαπημένους φίλους, μπορεί κανείς να μάθει ιστορία, μυθολογία και τις ομορφιές του τόπου μας!
Πηγή: patrasevents.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ