Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Η ομιλία του Δημήτρη Καμπόσου στο συλλαλητήριο στον Πύργο για την Μακεδονία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:30:00 μ.μ. | | |
Η ομιλία του Δημήτρη Καμπόσου στον συλλαλητήριο στον Πύργο για την Μακεδονία (βίντεο)
Με μεγάλη επιτυχία και την παρουσία εκατοντάδων πολιτών από την Ηλεία, πραγματοποιήθηκε το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο κέντρο της πόλης του Πύργου. Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους, σωματεία και απλοί πολίτες, έστειλαν το μεσημέρι της Κυριακής, ηχηρό μήνυμα αφύπνισης προς την Κυβέρνηση, για την ονομασία της Μακεδονίας.


Με πανό και συνθήματα πως η «Μακεδονία είναι Ελληνική», ο κόσμος που βρέθηκε στην πλατεία του ΟΤΕ στον Πύργο, απέδειξε πως η Ηλεία, συμπάσχει και δίνει κοινό αγώνα για την διασφάλιση της ιστορίας της Ελλάδας.

Σκοπός του συλλαλητηρίου άλλωστε ήταν να δώσει και η Ηλεία το δικό της «παρών» στον κοινό αγώνα του Ελληνισμού ώστε να στηριχθούν τα κοινά δίκαια απέναντι στην συνεχιζόμενη παραχάραξη της Ελληνικής ιστορίας από το γειτονικό κράτος των Σκοπίων.
Στο συλλαλητήριο κεντρικός ομιλητής ηταν ο Δημαρχος Άργους Μυκηνων Δημήτρης Καμπόσος και παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο Επίσκοπος Ωλένης, Αθανάσιος και ο δήμαρχος Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής, ενώ ο κ. Αθανάσιος μεταφέροντας μήνυμα του Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανού, τόνισε ότι «Η Μακεδονία είναι και θα παραμείνει ελληνική».

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τον Ακάθιστο Υμνο «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ» που έψαλλαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο συλλαλητήριο.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ