ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Η Βαλένθια στο Ναύπλιο για τουρνουά Ακαδημιών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:18:00 μ.μ. | |
Η Βαλένθια στο Ναύπλιο για τουρνουά Ακαδημιών (βίντεο)
 Πλησιάζει η ώρα για ένα από τα κορυφαία τουρνουά Ακαδημιών σε διεθνές επίπεδο! Ο Δήμος Ναυπλιέων και το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της Valencia C.F. συνδιοργανώνουν το Valencia C.F. Elite Tournament στη μνήμη του Διαμαντή Ανδρώνη, ενός από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Αργολίδας.


Το διεθνές τουρνουά αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο του είδους στην Ελλάδα, θα διεξαχθεί στην πόλη του Ναυπλίου από τις 2 ως τις 5 Απριλίου με τη συμμετοχή σπουδαίων ομάδων όπως η Βαλένθια, ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναιτωλικός καθώς και επίλεκτες ομάδες του Δήμου Ναυπλίου, της Global Premier Soccer Team από τις ΗΠΑ και των GPS SEE /Valencia CF Elite Program από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Κύπρο. Το ηλικιακό γκρουπ που θα λάβει μέρος θα είναι U17, U15 και U13!

Οι ομάδες που συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν με παίκτες από διαφορετικές χώρες και επιπλέον να αγωνιστούν σε ένα πολυπολιτισμικό τουρνουά που προάγει την ευγενή άμιλλα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην πόλη του Ναυπλίου. Μία πόλη γεμάτη χρώμα, από τους πιο φημισμένους τουριστικούς προορισμούς εξαιτίας στην παλιά της πόλη και της πολιτισμικής της κληρονομιάς.

Για τα οφέλη της διεξαγωγής του τουρνουά στην Αργολίδα, μίλησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος: «Στο Δήμο μας ψάχνουμε να βρούμε καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης για να αναδείξουμε την τοπική κοινωνία, να τονώσουμε την τοπική οικονομία με στρατηγική και όραμα, προκειμένου να προσελκύσουμε επιπλέον επισκέπτες. Ένας από αυτούς τους τομείς ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας είναι ο αθλητικός τουρισμός που μπήκε σε προτεραιότητα υποδομών και δράσεων και μας προσφέρει ήδη συγκριτικά πλεονεκτήματα όπως η προοπτική επιμήκυνσης της τουριστικής δραστηριότητας και η αύξηση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Ο Δήμος μας διεκδικεί και τολμά να οργανώσει ποιοτικά αθλητικά γεγονότα μικρής ή μεγάλης κλίμακας γιατί αυτά συνεισφέρουν στην τοπική οικονομία και να αποτελέσουν εργαλεία τοπικής τουριστικής ανάπτυξης. Ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός είναι το Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Διαμαντή Ανδρώνη, έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της πόλης μας με την παρουσία της Valencia CF,που πιστεύουμε πως θα γίνει θεσμός και στο μέλλον θα προσελκύσει περισσότερες και ποιοτικότερες ομάδες.

O Διαμαντής Ανδρώνης είναι ένας ποδοσφαιριστής που εκτός από τις αθλητικές του ικανότητες, διακρίθηκε για την απαράμιλλη ηθική, ταπεινότητα, αυτοπεποίθηση και ισχυρή προσωπικότητά του. Όλα αυτά τα στοιχεία δημιούργησαν ένα “διαμαντένιο χαρακτήρα” που έτυχε σεβασμού και εκτίμησης όχι μόνο από τους συμπαίκτες του, αλλά και από τους αντιπάλους του. Θα θέλαμε η καριέρα του να αποτελέσει παράδειγμα για όλους τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!»

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά www.valenciaelitecup.gr
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6982971731, 00357 97845821
Ε-mail: info@gps-see.eu

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ