ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Δύο σεισμικές δονήσεις έγιναν το ξημέρωμα της Δευτέρας σε περιοχή βορειοδυτικά της Μεγαλόπολης. Η μία δόνηση ήταν στις 6.33 και είχε ένταση 3 Ρίχτερ και η δεύτερη δόνηση σημειώθηκε στις 6.35 και είχε ένταση 3.3 Ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην πόλη της Τρίπολης.

-62 μετανάστες απο τη Συρία και το Ιράκ εντοπίστηκαν από λιμενικούς ανοιχτά της Κορώνης. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές και άρχισαν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο.Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο λιμεναρχείο Πύλου για τα περαιτέρω.

-Το δ.σ. των εργαζομένων στην περιφερειακή ενότητα Κορινθίας αποφάσισε αναστολή των στάσεων εργασίας που είχαν ξεκινήσει απο τη προηγούμενη Τετάρτη.
Ετσι σήμερα Δευτέρα οι υπηρεσίες της Περιφερειακής ενότητας Κορινθίας θα λειτουργούν κανονικά απο την έναρξη της βάρδιας.

-Πολιτική εκδήλωση διοργανώνει το Κίνημα Αλλαγής σήμερα στις 7.00 το απόγευμα σε κέντρο της Τρίπολης.
Θα μιλήσουν ο Θ.Ππαθεοδώρου, ο Δ. Αβραμίδης και ο Θ.Μαργαρίτης.

-Με τρέχοντα θέματα θα συνεδριάσει αύριο στις 19.00 το απόγευμα το Δ.Σ. Ναυπλίου.

-Διήμερες επετειακές εκδηλώσεις θα γίνουν στην Ερμιόνη 10 και 11 Μαρτίου για την Γ’Εθνοσύνέλευση των Ελλήνων.

-Ο 2ος ορεινός ημιμαραθώνιος Μυκήνες -Τενέα θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου σύμφωνα με ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής.

-Ημερίδα με θέμα πρόληψη των συχνότερων κακοηθειών στις γυναίκες θα γίνει στις 7 Μαρτίου στις 19.00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

-Σεμινάριο με θέμα ο Αθλητισμός στις αναπτυξιακές ηλικίες θα γίνει στο Λουτράκι το Σάββατο 10 Μαρτίου.

-Επιστημιονική ημερίδα για την ανάδειξη του μνημείου του Ρωμαικού Υδραγωγείου της Σπάρτης θα γίνει στις 21 Μαρτίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας νερού που είναι στις 24 Μάρτη.

-Εκδήλωση με τίτλο «Μιά εικόνα χίλιες λέξεις οργανώνει η Πνευματική Εστία Σπάρτης την Δευτέρα 12 Μρτίου στις 7.00 μ.μ. Θα γίνει παρυσίαση της πόλης μέσα απο παλιές φωτογραφίες.

Δημοσιεύτηκε ο νόμος που περιλαμβάνει τις προστατευόμενες περριοχές ΝΑΤΘΡΑ 2000. Σε ότι αφορά τον ποταμό Ευρώτα με φορέα διαχείρησης Πάρνωνα – Μουστού περριλαμβάνονται στο χάρτη οι εκβολές του Ευρώτα, περιοχή Βρονταμά και η θαλάσσια περιοχή του Λακωνικού κόλπου και ο υδροβιότοπος εκβολών Ευρώτα.

-Το λιοντάρι του θρύλου, είναι ο τίτλος του βιβλίου του Παναγιώτη Κελεσίδη, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, το οποίο θα παρουσιαστεί στους Αγίους Θεοδώρους το Σάββατο στςι 7.00 μ.μ.
Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δ.Λουτρακίου-Περαχώρας ο οποίος θα τιμήσει τον πλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Δ.Αρσένη
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ