ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Απάντηση του Βαγγέλη Τζαβέλα στην ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα Μπόρσα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:36:00 π.μ. | | |
Απάντηση του Βαγγέλη Τζαβέλα στην ανακοίνωση του Αγροτικού Αστέρα Μπόρσα
"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση Αγροτικού Αστέρα Μπόρσα σχετικά με μη παραχώρηση από το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού χρήσης εγκαταστάσεων γηπέδου ποδοσφαίρου, ενώ η πραγματικότητα είναι πως έχουμε παραχωρήσει χρήση εγκαταστάσεων στην ομάδα, μάλιστα έχουμε δώσει το γήπεδο Κουτσοποδίου, που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, παρά το γεγονός ότι οι περιορισμοί χρήσης είναι μεγάλοι, ακολουθώντας, ως οφείλουμε πιστά, τις δεσμευτικές για εμάς οδηγίες του γεωπόνου .

Η ομάδα Αγροτικού Αστέρα Μπόρσα έχει ήδη παίξει στο παραπάνω γήπεδο, σύμφωνα με το πρόγραμμα της, το οποίο πρόγραμμα η διοργανώτρια μπορεί να διαφοροποιήσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του γηπέδου Κουτσοποδίου .

Η χρήση των γηπέδων, είτε με φυσικό χλοοτάπητα είτε με τεχνητό, γίνεται πάντοτε υπό τις οδηγίες ειδικών και παρά την υποστελέχωση σε προσωπικό και τη σημερινή υποχρηματοδότηση των Δήμων, προσπαθούμε όλες οι εγκαταστάσεις μας να είναι σύμφωνα με τους κανόνες και με την υγιεινή που απαιτείται, για να μπορούν όλοι οι παίκτες αλλά και οι πολίτες του Δήμου μας να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Σε αυτό το πνεύμα υποχρεώσαμε και την ομάδα του Φείδωνα Άργους που αγωνίζεται στη Ά εθνική κατηγορία να χρησιμοποιεί περισσότερο το Γήπεδο Κιβερίου .

Ένας αθλητικός οργανισμός για να μπορέσει να αναπτύξει τον αθλητισμό στην περιοχή του, θα πρέπει να είναι ζωντανό κύτταρο δημιουργίας και δράσης. Η μάχη πρέπει να δίνεται και δίνεται καθημερινά από εμάς για την προστασία, τη βελτίωση και την αναβάθμιση των υποδομών, των παρερχομένων υπηρεσιών και των καταλλήλων συνθηκών άθλησης. Ο Δήμος και το Ν.Π.Δ.Δ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για ΟΛΕΣ τις ομάδες του Δήμου Άργους Μυκηνών, όλων των αθλημάτων. Είμαστε στη διάθεση σας της ομάδας, όπως πάντα, για μία ειλικρινή συνεργασία."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ