ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Επίσκεψη του νέου Συντονιστή Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Πελοποννήσου και Δ.Ελλάδος σε Ναύπλιο και Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:28:00 π.μ. | |
Επίσκεψη του νέου Συντονιστή Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Πελοποννήσου και Δ.Ελλάδος σε Ναύπλιο και Άργος (βίντεο)
 Επίσκεψη πραγματοποίησε στην Αργολίδα την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018,ο νέος Συντονιστής Επιχειρήσεων Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, Υποστράτηγος Κυριακόπουλος Κωνσταντίνος, συνοδευόμενος από το Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου, Αρχιπύραρχο Θεόδωρο Λαρέζο. 
Οι δύο αξιωματικοί επισκέφτηκαν πρώτα την πυροσβεστική υπηρεσία Άργους και κατόπιν την πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπλίου. 
Στο Ναύπλιο τους υποδέχθηκαν ο διοικητής της υπηρεσίας Πύραρχος Αλεξόπουλος Βασίλειος μαζί με το προσωπικό και τους αξιωματικούς της υπηρεσίας, ενώ στην συνάντηση συμμετείχε και ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος .
 Ο υποστράτηγος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία του Ναυπλίου και συζήτησε με τους αξιωματικούς και τους πυροσβέστες. Οι επισκέψεις πραγματοποιούνται σε όλη την Πελοπόννησο με αφορμή την επίσημη ανάληψη των νέων καθηκόντων του και οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ θερμό κλίμα.
 Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν η συνέχιση της αποτελεσματικής συνεργασίας αλλά και η προστασία της ζωής και της περιουσίας του πολίτη, η πρόληψη και η αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών κλπ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ