ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Με αναπηρικό αμαξίδιο κινήθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων στα πλαίσια της εκστρατείας Free Mobility

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:04:00 μ.μ. | | |
Με αναπηρικό αμαξίδιο κινήθηκε ο Δημαρχος Ναυπλιέων στα πλαίσια της εκστρατείας Free Mobility
  Στις 9 Φλεβάρη δύο ομάδες παιδιών από τα αντίστοιχα δύο ειδικά σχολεία της Αργολίδας στα πλαίσια της εκστρατείας Free Mobility παρουσίασαν τις εργασίες τους για μια ανεμπόδιστη μετακίνηση στο Ναύπλιο.

Με το πέρας της πετυχημένης παρουσίασης ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μαζί με τον τέως Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ναυπλιέων Κώστα Θέμελη κινήθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του ιστορικού κέντρου της πόλης με αναπηρικά αμαξίδια για να εντοπίσουν τα προβληματικά σημεία που εμποδίζουν την κίνηση των ΑμΕΑ και εν συνεχεία να υπάρξουν διορθωτικές παρεμβάσεις. 
Την δράση αυτή στήριξαν με την παρουσία τους και οι Νίκος Καραλής Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμΕΑ Πελοποννήσου, Άρης Καρνέζης Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου ΑμΕΑ Αρκαδίας , Έφη Κλαδούρη Αναπληρώτρια Γραμματέας Συλλόγου ΑμΕΑ Αρκαδίας και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου ΑμΕΑ Αρκαδίας και δημότες του Ναυπλίου.
Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι υπαρκτά, τρεις ράμπες κατασκευάστηκαν στην πλατεία Καποδίστρια, χαιρετίζουμε την κίνηση αυτή και περιμένουμε τις επόμενες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ