ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ο Συνδέσμος Ελληνικού Οίνου απένειμε στον φιλέλληνα Kamal Kouiri το βραβείο "Greek Wine Industry Award 2018"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 π.μ. | |
Ο Συνδέσμος Ελληνικού Οίνου απένειμε στον φιλέλληνα Kamal Kouiri το βραβείο "Greek Wine Industry Award 2018"
Σύσσωμος ο οινοποιητικός κλάδος της Ελλάδας, απένεμε το 6o "Greek Wine Industry Award" στον εξαίρετο φιλέλληνα κ. Kamal Kouiri, για την προσφορά του στη διάδοση του Ελληνικού Οίνου στις ΗΠΑ, απονέμοντάς του το “Greek Wine Industry Award 2018”.

Ο κ. Kouiri είναι γενικός διευθυντής και διευθυντής οίνων του γνωστού κορυφαίου ελληνικού εστιατορίου Molyvos στη Νέα Υόρκη. Με γνώμονα την αγάπη του για το ελληνικό κρασί κινείται πάντα προς όφελός του, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή προβολή και προώθησή του.

Ο κ. Kouiri ήταν ο πρώτος που δημιούργησε, το 2005, μία 100% ελληνική λίστα κρασιών με περισσότερες από 300 ετικέτες στις ΗΠΑ ενώ πρόσφατα άνοιξε το “The Athenian NYC” το πρώτο ελληνικό wine bar στη Νέα Υόρκη.

Η απονομή του κ. Kouiri πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελετής απονομής των μεταλλίων του "Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2018", το Σάββατο 10 Μαρτίου, στην Αθήνα.

Εκ μέρους όλων των Ελλήνων οινοπαραγωγών, το "Greek Wine Industry Award 2018" απένειμε στον κ. kouiri ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ) κ. Γιώργος Σκούρας.

Ο κ. Kouiri φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους Έλληνες οινοπαραγωγούς και για άλλη μία φορά εξέφρασε την αγάπη του και κάθε πιστεύω του στον επώνυμο ποιοτικό Ελληνικό οίνο.
Περισσότερες πληροφορίες για τον "Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2018", τα αποτελέσματα, τις διακρίσεις, τους γευσιγνώστες, τους χορηγούς, άλμπουμ φωτογραφιών και πολλά ακόμη, θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.tiwc.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ