ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Η Κέλλυ Λουφάκη έγινε φιγούρα LEGO από μαθητή του Ναυπλίου - Τον μιμήθηκαν και στο Χαλάνδρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:21:00 μ.μ. |
Η Κέλλυ Λουφάκη έγινε φιγούρα LEGO από μαθητή του Ναυπλίου - Τον μιμήθηκαν και στο Χαλάνδρι
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: H πανέμορφη Κέλλυ Λουφάκη, είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ξιφασκία με αμαξίδιο. Όταν δεν κάνει προπονήσεις ή δεν αγωνίζεται με τη σπάθη της κάνει επισκέψεις στα σχολεία και ενημερώνει τα παιδιά σχετικά με τα θέματα των ατόμων με αναπηρία και τον αθλητισμό ΑΜΕΑ. Τα παιδιά, είναι έξυπνα, ευαίσθητα και τρυφερά, αγκαλιάζουν την Κέλλυ και δείχνουν να εμπνέονται από εκείνη.
Πως εκδηλώνουν το θαυμασμό τους; Την έχουν φτιάξει ήδη δυο φορές ως φιγούρα με τα lego τουβλάκια τους. Η πρώτη φορά που είδαμε την Kέλλυ σε μινιατούρα ήταν όταν ο 10 χρονος Πάνος Χελιώτης από το Ναύπλιο (γιος του Κώστα Χελιώτη και της Ανδρονίκης Τζομάκα) που είναι αθλητής του πόλο και μαθητής γνώρισε την Κέλλυ, εντυπωσιάστηκε πολύ και τον ενέπνευσε τόσο έντονα, που έφτιαξε με τα LEGO του μια εκπληκτική φιγούρα η οποία την απεικόνιζε.
Η Κέλλυ τότε μου είπε χαρακτηριστικά: «Τον μικρό Πάνο, τον είχα γνωρίσει στο παρελθόν μαζί με τους γονείς του και του είχα πει την ιστορία μου , γιατί με είχε ρωτήσει για ποιό λόγο βρίσκομαι στο αμαξίδιο. Του μίλησα για το τροχαίο μου και του είπα και το οτι ασχολούμαι με την ξιφασκία και έκτοτε με παρακολουθούσε όλο το επόμενο διάστημα.
Όταν έμαθε για το Ριο μου έστειλε τις ευχές του και τώρα έφτιαξε αυτή τη φιγούρα με τα LEGO μόνος του. Aυτό είναι για μένα το νόημα του αθλητισμού και αυτού του οποίου κάνουμε, οτι δηλαδή γινόμαστε έμπνευση για τα παιδιά και αυτη ειναι η αλήθεια, ότι με την σωστή παιδεία από τις μικρές ηλικίες μπορούν να αλλάξουν πολλα πράγματα στην χώρα μας . Αυτη η κίνηση του μικρού με έκανε να νιώσω πολύ ομορφα και είμαι περήφανη που περναω τετοια μηνυματα στα παιδιά.»
Σήμερα, η Κέλλυ επισκέφθηκε το 14ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου και εκεί την περίμενε για δεύτερη φορά μια υπέροχη lego surprise, αφού και εκεί τα παιδιά έφτιαξαν ακόμα μια φορά τη μινιατούρα της. Τα παιδιά είχαν ετοιμάσει ακόμη ζωγραφιές και κολάζ τα οποία έγραφαν ” Σας αγαπάμε και σας θαυμάζουμε”. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ξιφασκία με αμαξίδιο ανέβασε στο Insta Stories της τη δεύτερη απεικόνισή της ως μίνι φιγούρα και δήλωσε σχετικά: “Αισθάνομαι πολύ όμορφα, είμαι χαρούμενη που μέσα από την ιστορία μου έχω καταφέρει να περνάω θετικά μηνύματα στα παιδιά και να εμπνέω κόσμο.”

Πηγή: marieclaire.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ