ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Θετικά μηνύματα από την συμμετοχή του Δήμου Ναυπλιέων στην Διεθνή έκθεση τουρισμού στη Μόσχα MITT 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:52:00 μ.μ. |
Θετικά μηνύματα από την συμμετοχή του Δήμου Ναυπλιέων στην Διεθνή έκθεση τουρισμού στη Μόσχα MITT 2018
Εκπροσωπώντας τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο που είχε την πρωτοβουλία να συμμετάσχει το Ναύπλιο για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση τουρισμού στη Μόσχα MITT 2018, ολοκληρώνουμε σήμερα ως αποστολή το έργο μας. 

Ο Δήμος Ναυπλιέων, μοναδικός Δήμος στο εντυπωσιακό περίπτερο του ΕΟΤ κέρδισε συμμαχίες με τη δυναμική και οργανωμένη συμμετοχή του.
Ειδικά στη Ρωσία όπου η θεσμική εκπροσώπηση παίζει τεράστιο ρόλο σε οποιαδήποτε συνεργασία, η παρουσία του Δήμου Ναυπλιέων αποτελεί μοναδικό όχημα για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και της εξωστρέφειας.
Ο ΕΟΤ και το γραφείο του στη Μόσχα θα συμπεριλάβουν στο ενημερωτικό τους υλικό την έντυπη και ηλεκτρονική προβολή του Ναυπλίου.
Το αφιερωματικό Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας 2018 επενδύει στους ιστορικούς και πολιτισμικούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες με ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπικότητα του Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια. 
Η Υπουργός Τουρισμού κ. Κουντουρά, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Καρίμαλης και ο Πρέσβυς της Ελλάδας στη Ρωσία κ. Φρυγανάς ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις δράσεις του Δήμου Ναυπλιέων και του Ναυπλιακού Ιδρύματος "Ι. Καποδίστριας" καθώς και για την έκθεση για τον Ιωάννη Καποδίστρια που παρουσιάζεται στο Βουλευτικό Ναυπλίου σε συνεργασία με τη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η Υπουργός Τουρισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Alla Manilova, που γνωρίζει το Ναύπλιο ως πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, μίλησε μαζί μας στη δεξίωση που παρατέθηκε στην Ελληνική Πρεσβεία, έλαβε τα δώρα που της προσφέραμε εκ μέρους του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Κωστούρου και ενημερώθηκε αναλυτικά για την αδελφοποίηση του Ναυπλίου με την Κρονστάνδη Αγίας Πετρούπολης που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα της. 
Με μεγάλο ενδιαφέρον έλαβε το έντυπο υλικό της έκθεσης για τη ζωή και το έργο του Ι. Καποδίστρια, που μεταφράστηκε ειδικά για τους σκοπούς της αποστολής μας στα ρωσικά, και δήλωσε ότι θα συμπεριλάβει το Ναύπλιο και την έκθεση για τον Ι. Καποδίστρια στις επισκέψεις της στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας 2018.

Ανδρονίκη Τζομάκα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ