ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Δυναμική παρουσία της Novasports Running Team και στον Μαραθώνιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:30:00 μ.μ. |
Δυναμική παρουσία της Novasports Running Team και στον Μαραθώνιο Ναυπλίου
Υπό την καθοδήγηση του Captain της, Περικλή Ιακωβάκη, η Novasports Running Team έλαβε μέρος στο “4ο Lycabettus Run”, στον «Μαραθώνιο Ναυπλίου 2018» και στον «41ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας»

Η Nova, o μεγαλύτερος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, συνεχίζει και τη νέα χρονιά να στηρίζει επικοινωνιακά, αλλά και να συμμετέχει δυναμικά στις δρομικές διοργανώσεις που διεξάγονται ανά την Ελλάδα με τη «Novasports Running Team».
Υπό την καθοδήγηση του Captain της, Περικλή Ιακωβάκη, η ομάδα, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, έλαβε μέρος στο «Lycabettus Run», στον «Μαραθώνιο Ναυπλίου» και στον «41ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας» και η παρουσία της συνοδεύτηκε από διακρίσεις. Συγκεκριμένα στο «Lycabettus Run», το μέλος της ομάδας, Χρόνης Ηλιάδης, κατέκτησε την 2η θέση Trail Ανδρών στα 9 χλμ. Στο «Μαραθώνιο Ναυπλίου» η «Novasports Running Team» απέσπασε την τιμητική διάκριση της «Πολυπληθέστερης ομάδας», ενώ στον «41ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας» το μέλος της ομάδας, Ειρήνη Πουλάκη, τερμάτισε στην 3η θέση των 21,1 χλμ.
Η Nova, πέρα από τη συμμετοχή της «Novasports Running Team» που την αποτέλεσαν περισσότεροι από 85 δρομείς, στήριξε τα τρία δρομικά αγωνίσματα και ως Χορηγός Επικοινωνίας. Την εμπειρία του τρεξίματος με τη «Novasports Running Team» απόλαυσαν εργαζόμενοι, συνδρομητές και φίλοι της Nova, ενώ τη δική του συμβολή είχε το Κατάστημα Nova στο Άργος μέσα από το οποίο δήλωσαν συμμετοχή τα μέλη της ομάδας για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου.

Την περσινή χρονιά η «Novasports Running Team» έλαβε μέρος σε 19 δρομικά αγωνίσματα ανά την Ελλάδα, με 750 δρομείς και διακρίθηκε 10 φορές.

Η #NovasportsRunningTeam δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται διαρκώς στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που η Nova υλοποιεί με στόχο την έμπρακτη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ