Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Γυναίκα διέρρηξε 13 οχήματα στο ίδιο χωριό του Δήμου Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 π.μ. | |
Γυναίκα διέρρηξε 13 οχήματα στο ίδιο χωριό του Δήμου Άργους Μυκηνών
Τα αυτοκίνητα των κατοίκων τοπικής κοινότητας του Δήμου Άργους- Μυκηνών είχε βάλει στο μάτι μια 42χρονη και τα παραβίαζε κλέβοντας ότι υπήρχε στο εσωτερικό τους, μαζί με άγνωστους συνεργούς της! Μέσα σε ενάμισι χρόνο διέρρηξαν 13 οχήματα!!!

Από τα 12 οχήματα που είχαν διαρρήξει από τις 24 Αυγούστου του 2016, οι δράστες είχαν αρπάξει μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 27.000 ευρώ. Όμως, η 13η προσπάθειά τους, φέτος στις 11 Μαρτίου, απέτυχε και αποδείχθηκε… γρουσούζικη, καθώς εξιχνιάστηκε από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών η οποία οδήγησε στην ταυτοποίηση της42χρονης Ελληνίδας.

Η γυναίκα δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, αλλά σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρα κλοπής που περιλαμβάνει και τους άγνωστους συνεργούς της και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων μελών της σπείρας και για να εξακριβωθεί αν χτυπούσαν και εκτός χωριού.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ