ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Περισσότερο από 2 τόνους στερεά απόβλητα ανέσυραν δύτες του Loutraki Divers από το λιμάνι του Τολού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:08:00 μ.μ. |
Περισσότερο από 2 τόνους στερεά απόβλητα ανέσυραν δύτες του  Loutraki Divers από το λιμάνι του Τολού
 Η ομάδα εθελοντών δυτών Loutraki Divers στα πλαίσια του προγράμματος “WE DIVE WE CLEAN’ που υλοποιεί εδώ και 5 χρόνια σε διάφορα μέρη της Ελλάδος σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλίου & τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού καταδύθηκαν στο λιμάνι για τρεις συνεχόμενες ημέρες στις 13,14 και 15 Απριλίου με στόχο τον πλήρη καθαρισμό του βυθού.

Το συνολικό αποτέλεσμα της εθελοντικής δράσης ήταν η ανάσυρση από το βυθό 2.200 κιλών στερεών αποβλήτων, ενώ τα 500 κιλά ηταν αλιευτικά δίχτυα.
Ο μεγαλύτερος όγκος όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ηταν ελαστικά αυτοκινήτων, ενώ ανάμεσα στα απορρίμματα ηταν ακόμα και λεκάνη τουαλέτας!!! 
Στην εκδήλωση με την ονομασία «PROJECT TOLO» κλιμάκιο των Loutraki Divers ύστερα από πολυετή δραστηριότητα στους τομείς έρευνας & ανέλκυσης με 123 δράσεις Υποβρυχίων καθαρισμών και έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία/τεχνογνωσία από την περισυλλογή 36.187 κιλών μέχρι σήμερα στερεών απορριμμάτων σε ανάλογα εγχειρήματα σε Ύδρα-Σίφνο-Αμοργό-Κόρινθο-Πύλο-Ναύπλιο, επιδιώκει με την χρήση κατάλληλου υλικοτεχνικού εξοπλισμού (μπαλονιών ανελκύσεως κτλ) να απομακρύνει από τον βυθό όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όγκο στερεών απορριμμάτων.
Για την δράση «PROJECT TOLO» η ομάδα Loutraki Divers θέλει να ευχαριστήσει πολύ τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, την εταιρία Vernicos Yachts SA, Hertz Autohellas & τον Farantosgifts.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ