ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

2ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου "ΘΗΣΕΑΣ"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:52:00 μ.μ. |
2ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου "ΘΗΣΕΑΣ"
Οι Δήμοι Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων δείχνοντας το άμεσο ενδιαφέρον τους για εκδηλώσεις που στοχεύουν στην άνοδο τόσο του αθλητικού επιπέδου όσο και του αθλοτουρισμού της περιοχής τους, συνδιοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 2o Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου «ΘΗΣΕΑΣ». 
Το τουρνουά διαξάγεται από 11 έως 14 Απριλίου στα γήπεδα του Πόρου και του Γαλατά σε τρείς ηλικιακές κατηγορίες, Κ-13, Κ-11 και Κ-9 με τη συμμετοχή 18 ομάδων και πάνω από 250 παιδιών. Οι ομάδες που συμμετέχουν προέρχονται από τους Δήμους Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων αλλά κυρίως από διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως η Κεφαλλονιά, η Σύρος, από περιοχές της Αθήνας όπως τα Καλύβια, η Νέα Κιφησιά και το Περιστέρι αλλά και εκτός Ελλάδος από ομάδες που προέρχονται από τη Βουλγαρία.
 Η τελετή έναρξης δόθηκε στο γήπεδο του Πόρου την Τετάρτη 11 Απριλίου όπου ο Δήμαχος Πόρου κ. Ιωάννης Δημητριάδης καλοσώρισε τις ομάδες και τους συνοδούς τους, και απηύθυνε σε όλους τους αγωνιζόμενους θερμό χαιρετισμό για καλή διαμονή και καλούς αγώνες στο πνέυμα του «εύ αγωνίζεσθαι» κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων σε εορταστική ατμόσφαιρά κατά την οποία παρέλασαν όλες οι ομάδες. Στην τελετή επίσης έδωσαν το παρών τόσο ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Δήμου Πόρου κ. Κωνσταντίνος Γκιών καθώς και οι αντιδήμαρχοι Δήμου Πόρου κ. Κουτουζής Γεώργιος και κ. Σαμπάνης Δημήτριος.
Ήδη οι ομάδες που συμμετάσχουν με τους λιλιπούτειους αθλητές τους έχουν χαρίσει συναρπαστικούς αγώνες, χαμόγελα και απέσπασαν το απλόχερο χειροκροτήματα από τους θεατές. Όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί γονείς των ομάδων έχουν μείνει ενθουσιασμένοι τόσο από τη διοργάνωση του τουρνουά όσο και από τη διαμονή τους κατά το διάστημα αυτό στον Πόρο και τον Γαλατά κάνοντας καινούριους φίλους από διάφορες άλλες περιοχές και απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά, την κουζίνα της περιοχής και τα διάφορα αξιοθέατα.
Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 14 Απριλίου με τη διεξαγωγή των τελικών στις τρείς ηλικιακές κατηγορίες και την τελετή λήξης που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Γαλατά στις 13.00 με την παρουσία του Δήμαρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Καραγιάννη Κωνσταντίνου.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ