ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Παραδόθηκαν και τα 3 αναπηρικά αμαξίδια από τη συλλογή πλαστικών πωμάτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:49:00 μ.μ. |
Παραδόθηκαν και τα 3 αναπηρικά αμαξίδια από τη συλλογή πλαστικών πωμάτων
Όπως σας είχαμε ενημερώσει η συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών πωμάτων Ιανουαρίου - Μαρτίου απέφερε 3 ακόμη αναπηρικά αμαξίδια, φτάνοντας συνολικά τα 14 στα τρία σχεδόν χρόνια που γίνεται η δράση στη περιοχή μας.
1. Νέα Τίρυνθα.

Συνδημότης μας από τη Νέα Τίρυνθα είχε πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη από ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Μέχρι την ημέρα που πήγαμε, έβγαινε με μεγάλη δυσκολία με την βοήθεια ενός "πι" μέχρι το μπαλκόνι του. Όταν του παραδώσαμε το αναπηρικό αμαξίδιο είπε στους δικούς του χαρούμενος: " Τώρα θα πάμε βόλτα"...
2. Πόρτο Χέλι.

Οι κάτοικοι της Ερμιονίδας από τη πρώτη στιγμή της δράσης έχουν αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια. Με συντονιστή στη περιοχή τον επιχειρηματία κ. Λευτέρη Χάνο, ο οποίος έχει μετατρέψει την επιχείρηση του σε σημείο συλλογής στηρίζουν τη συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών πωμάτων με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων. Φυσικά οι ανάγκες της περιοχής πολλές. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Λευτέρη δρομολογήθηκε η αποστολή του αμαξιδίου για την κ. Βασιλική από το Πόρτο Χέλι το οποίο παρέλαβε ο σύζυγος της κ. Γιάννης.

3. Εξωτερικά Ιατρεία Νοσοκομείου Ναυπλίου


Εδώ και πολύ καιρό οι υπεύθυνοι των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Ναυπλίου είχαν μετατρέψει γραφείο σε σημείο συλλογής πλαστικών πωμάτων. Καθ' όλη την διάρκεια της δράσης (εδώ και σχεδόν 3 χρόνια) συμμετείχαν στη προσπάθεια συμβάλλοντας ενεργά στην αγορά και των 14 αμαξιδίων. Έτσι λοιπόν προς ανταμοιβή όλης αυτής της προσπάθειας παρέλαβαν ένα αμαξίδιο προκειμένου να το χρησιμοποιούν οι ασθενείς που προσέρχονται στα εξωτερικά ιατρεία. Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό των εξ. ιατρείων καθώς και στη προϊσταμένη κυρία Δήμητρα Μπούρη και την Διευθύνουσα κυρία Γεωργία Κορδοπάτη.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή πορεία της δράσης μέχρι σήμερα.

Τα σημεία συλλογής: "ΧΥΜΑ & ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ - Άργους 2 Ενδεκάτη Ναύπλιο" καθώς επίσης "Super Market Κ. ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ 25ης Μαρτίου 34 Πρόνοια Ναυπλίου".

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την δωρεάν μεταφορά των αμαξιδίων από την Αθήνα την μεταφορική εταιρεία ΗΡΑΚΛΗΣ ιδιοκτησίας Στυλιανής Κυριακής συζ. Καλογερόπουλου, Κηφισού 91 Α7 τηλ 2103450884.

Εκτός από τους πολίτες που συμμετείχαν στη προσπάθεια ενδεικτικά αναφέρουμε ότι συνέβαλλαν ενεργά στη δράση:

-Τα σχολεία: 2ο Δημοτικό Ναυπλίου, 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, ΕΠΑΛ Ναυπλίου, Δημοτικό Αγ. Ανδριανού

-Οι υπηρεσίες: Δικαστικό Μέγαρο, Δικαστικές Φυλακές, ΑΤ Ναυπλίου, Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ