ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ναύπλιο: Όλη η πόλη μια γιορτή για το 5ο Mediterranean Yacht Show

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:58:00 μ.μ. |
Ναύπλιο: Όλη η πόλη μια γιορτή για το 5ο Mediterranean Yacht Show
Το όνομα του Ναυπλίου είναι τώρα συνώνυμο με το 5ο Mediterranean Yacht Show, που πραγματοποιείται στο λιμάνι της ιστορικής πόλης κάθε άνοιξη. 

Ο εντυπωσιακός στόλος πολυτελών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα θα παραταχθεί στο λιμάνι και πάλι από τις 28 Απριλίου έως την 1η Μαΐου του τρέχοντος έτους και υπόσχεται να είναι μια ακόμη εντυπωσιακή συλλογή. 

Επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού και του  yachting θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενώ η διοεργάνωση προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να απολαύσουν την συναρπαστική ιστορία και τον πολιτισμό του Ναυπλίου κάτω από το λαμπερό ήλιο της άνοιξης.

Όσοι σκοπεύουν να κάνουν την παρθενική επίσκεψη τους στο 5ο Μεσογειακό Yacht Show  είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιαστούν από την πλούσια συλλογή των σκαφών αναψυχής, καθώς και τον επαγγελματισμό των έμπειρων κυβερνητών και των πληρωμάτων. 

Θα έχουν την ευκαιρία να επιθεωρήσουν ένα ευρύ φάσμα σκαφών αναψυχής και να απολαύσουν τη ζεστή φιλοξενία επί του σκάφους. 

Η τετραήμερη εκδήλωση προσφέρει μια εξαιρετική επισκόπηση των υψηλών προδιαγραφών των υπηρεσιών και των ευκολιών που διατίθενται, ενώ οι επισκέπτες θα ζήσουν μια ευχάριστη έκπληξη από ό, τι η ελληνική βιομηχανία του yachting έχει να προσφέρουν στους πελάτες της. 

Ένας αέρας γιορτής διαπερνά όλη την πόλη, η οποία αγκαλιάζει τους επισκέπτες με την ζεστή φιλοξενία της.

Φαίνεται ότι, στο Ναύπλιο, το 5ο Μεσογειακό Yacht Show δεν θα μπορούσε να βρει μια πιο κατάλληλη διοργανώτρια πόλη! Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί στο τέλος του Απριλίου, προκειμένου να μοιραστούμε το κοινό μας πάθος για yachting στο πιο σημαντικό γεγονός στην περιοχή.

Greek Yachting Association
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ