ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ στην 9η Χορωδιακή Συνάντηση Πύργου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 π.μ. |
Η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ στην 9η Χορωδιακή Συνάντηση Πύργου
Το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ ταξίδεψε μέχρι τον Πύργο του νομού Ηλείας για να λάβει μέρος στην 9η Χορωδιακή Συνάντηση που οργάνωσε η Μικτή Χορωδία Πύργου στη αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.


Σε ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα οι χορωδίες χάρισαν στο πολυπληθές ακροατήριο ήχους και εικόνες μαγικές, αφού η μουσική όπου κι αν έχει τις ρίζες της, με όποιους ήχους και ρυθμούς ξεχύνεται, όσες ιστορίες κι αν μεταφέρει είναι μαγική. Δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Ασύλληπτη η δύναμή της που δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο. 
Γκάτσος, Κάλβος, Ελύτης, Ρίτσος, μεγάλοι στιχουργοί, ακούστηκαν τη βραδιά αυτή από τις χορωδίες με μαέστρο τον κ. Θοδωρή Παναγόπουλο και πιανίστα την κ. Τζένη Λάγιου για τη χορωδία του Πύργου και τον κ. Γιάννη Κόντη, μαέστρο, τον κ. Νίκο Καπετάνιο, πιανίστα και κ. Τάκη Ρέντα στο τουμπελέκι για τη Χορωδία της ΤΕΛΕΣΙΛΛΑΣ.

Καλεσμένος της βραδιάς, τιμώντας με την παρουσία του την εκδήλωση ήταν ο κ. Ηλίας Ανδριόπουλος, «ο δικός μας Ηλίας» όπως λένε οι Πυργιώτες, γιατί γεννημένος σ`ένα μικρό χωριό, το Λαντζόι, δίπλα στην Αρχαία Ολυμπία, γνωρίζει, καθοδηγεί και συμβουλεύει τους χορωδούς.

Η βραδιά έκλεισε με ένα θερμό χειροκρότημα, με ένα δείπνο και φιλοξενία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Το κέφι και ο χορός κράτησαν ως τις μικρές ώρες.

Με το νου γεμάτο εικόνες από την εκδήλωση του Πύργου, ετοιμαζόμαστε για το 12ο δικό μας 2ήμερο Φεστιβάλ αφιερωμένο στον μουσικό Μιχάλη Κοκκίνη το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» με ελεύθερη είσοδο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ