ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Κατατίθεται την Παρασκευή στη Βουλή, το νομοσχέδιο για την μεταβίβαση (μονάδων) της ΔΕΗ. Πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στην πόλη της Μεγαλόπολης.

* Συνεδριάζει αύριο στις 7.30 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης. Θα εξετάσει τρέχοντα θέματα.

* Έκθεση με παραδοσιακά ψωμιά, κουλούρες και σπιτικά γλυκά, θα λειτουργήσει στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων, απ’ τη Δευτέρα 23 Απριλίου.

* Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορταστεί στις 19 Απριλίου, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η ημέρα του Φιλελληνισμού και της Διεθνούς Αλληλεγγύης.

* Νομαρχιακή συνέλευση οργανώνει η ΝΔ Αργολίδας, αύριο, στις 7 το απόγευμα, σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου. Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο Μάκης Βορίδης.

* Το 2ο πανελλήνιο φεστιβάλ μουσικών σχολείων θα γίνει στους δήμους της Αργολίδας, από 26 έως 28 Απριλίου.

* Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, μετά από 11 χρόνια στη θέση του προέδρου της ελληνικής επαγγελματικής ένωσης γενικών ιατρών, εκλέχθηκε πρόεδρος στην ελληνική εταιρεία γενικής οικογενειακής ιατρικής, στις εκλογές που έγιναν στις 13 Απριλίου, στην Θεσσαλονίκη, διαδεχόμενος τον επί πολλά χρόνια κ. Μποδοσάκη Μερκούρη.

* Ανακοινώθηκε απ’ την οργανωτική επιτροπή, ότι, η εορτή πορτακαλιού στη Στεφανιά Λακωνίας, θα διεξαχθεί στις 20 Ιουλίου, με την συμμετοχή της αδελφοποιημένης πόλης της Μόρφου Κύπρου.

* Το βιβλίο με την ομιλία του Φιντέλ Κάστρο, με τίτλο «Η ιστορία θα με δικαιώσει», θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στη Σπάρτη, το Σάββατο. Την οργανώνει η ΕΛΜΕ Λακωνίας. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η πρέσβειρα της Κούβας στην Ελλάδα, κ. Σέλμος Μαρία Ντόμινγκενς Κορτίνα.

* Στη χερσαία ζώνη του λιμανιού της Κορίνθου θα γίνει φέτος η έκθεση Πελοπόννησος EXPO 2018.

* Ημερίδα με θέμα «αειφόρος ανάπτυξη με την συνεργασία των τοπικών κοινοτήτων της περιοχής του Μαινάλου». οργανώνει η εταιρεία Μαινάλον, το Σάββατο, απ’ τις 9.30 το πρωί, σε ξενοδοχείο της Βυτίνας Αρκαδίας.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ