ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Προετοιμασία υψηλών προδιαγραφών για την Εθνική Ομάδα Πετοσφαίρισης στο Λουτράκι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:06:00 π.μ. | |
Προετοιμασία υψηλών προδιαγραφών για την Εθνική Ομάδα Πετοσφαίρισης στο Λουτράκι
Το SPORTCAMP και το Λουτράκι επέλεξε η Ε.Ο.ΠΕ. για ακόμη μία αθλητική προετοιμασία Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης ενόψει συμμετοχής σε διεθνή, επίσημη διοργάνωση.

Η Εθνική Ομάδα Πετοσφαίρισης Εφήβων (U20), πραγματοποίησε το τελικό και πιο απαιτητικό σκέλος της προετοιμασίας της πριν τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ 2018 που θα διεξαχθούν από 26 έως 29 Απριλίου στη Σλοβακία. Η προετοιμασία διήρκησε συνολικά 12 ημέρες, από 14/04 έως 26/04. Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Παναγιώτης Λακασάς και ο συνεργάτης του Δημήτρης Χριστοφορίδης υλοποίησαν ένα απαιτητικό, πολυήμερο προπονητικό πρόγραμμα για τους 16 επίλεκτους αθλητές της Εθνικής Ομάδας. Στην προετοιμασία συμμετείχαν επίσης ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Παμπαίδων Γεώργιος Μπακοδήμος και ο Θανάσης Πανούσος.
Το SPORTCAMP έχει επιλεγεί ως Επίσημο Προπονητικό Κέντρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ), γεγονός που πιστοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αρτιότητα των εγκαταστάσεών του και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι διεθνείς αθλητές μας είχαν ένα πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας ενώ στον ελεύθερο χρόνο τους είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την πόλη του Λουτρακίου και να απολαύσουν μικρά διαλείμματα χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει κληρωθεί στον 7ο όμιλο μαζί με την οικοδέσποινα του ομίλου Σλοβακία και την Τουρκία. Την τελική φάση θα διοργανώσουν η Ολλανδία και το Βέλγιο το διάστημα 14-22 Ιουλίου 2018. Από τους προκριματικούς ομίλους προκρίνονται οι πρώτοι και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι.

«Μια προετοιμασία υψηλών προδιαγραφών που μπορεί να φέρει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων 2018», σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Παμπαίδων, Γεώργιο Μπακοδήμο.

Καλή επιτυχία Ελλάδα!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ