ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Περασμένα ξεχασμένα...: Τα βρίσκουν Φώφη Γεννηματά και Γιάννης Μανιάτης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 μ.μ. | |
Περασμένα ξεχασμένα...: Τα βρίσκουν Φώφη Γεννηματά και Γιάννης Μανιάτης
  Από τις ενδοπαραταξιακές εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού ταυ Κινήματος Αλλαγής διακινούνται εντόνως φήμες ότι οι σχέσειs της Φώφηs Γεννηματά με ταν Γιάννη Μανιάτη δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. 


Βλέπετε, η Φώφη δεν μπορούσε να καταπιεί τη δήλωση του πρώην υπουργού Ενέργειαs ότι «οι νυν ηγεσίεs υπέτυχαν», ούτε και το γεγονός ότι στον δεύτερο γύρο στήριξε τον Νίκο Ανδρυυλάκη. 

Επίσης, οι κινήσεις που έκανε η Γεννηματά μετά τη νίκη της στις εκλογές έδειχναν ότι, όντως, είχε τον Μανιάτη στον πάγο. 

Λίγο ο «αποκλεισμόs» του από το Πολιτικό Συμβούλιο, λίγο από την Εκτελεστική Γραμματεία... Ε, δεν ήθελε και πολύ να φουντώσουν ξανά οι φήμες. 

Φαίνεται, όμως, ότι οι όποιες δυσκολίες υπήρξαν κατά το πρόσφατο παρελθόν ξεπεράστηκαν. Το βράδυ της Τετάρτης η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε στην Αθηναϊκή Λέσχη και παρακολούθησε την ομιλία του Μανιάτη για Θέματα ενεργειακά πολιτικής. Ήταν σαφές μήνυμα προ τούς έξω ότι ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς θα προχωρήσει ενωμένος. 

Τα υπόλοιπα είναι πλέον περασμένα ξεχασμένα. Φαντάζομαι ότι οι δυο του θα είχαν την ευκαιρία όλο αυτό το διάστημα να ξεκαθαρίσουν τι όποιες παρεξηγήσειs... 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ